Öncelikle herkese merhaba. Bu konu hakkında neler yaptıysam olmadı bana çok acil yardım edebilirmisiniz.Yeni monitörüm rampage 34 inch vatandan aldım. 2. monitörüm ise acer 165 hz bu 2 monitörü bilgisayarıma bağladıgıdma tek seferde görüntü alamıyorum. Bazen 2. acer monitöre gelen ekran şifre girdiğimde rampage de açılıyor. Bilgisayarı yeniden başlattıgımda tekrar aynı sorun 2 ekran da gelmiyor. Bilgisayarı tek ekrana düşürdüm rampage 34 inc ve yine görüntü alamıyorum. Kablosunu dp kablosunu değiştirdim farklı dp kablosu ile yine aynı sorun.Dp değil de hdm da denedim yine gelmedi ekran. Çok şey denedim ama internetlerde bu çözümü bulamadım. 2 monitörü farklı girişlerde de denedim rampage 34 in monitörü dp de acer 2. monitörü hdm de denedim (internette baktıgım çözüm önerisi) yine bi çözüme kavuşamadım. Monitörü laptoba ve ps3 e bağladıgımda tek seferde açıldı ama bilgisayarda görüntü alamıyorum. Ekran kartım 9070 xt güncel windowsum güncel.Kendi fikrimde windows iyi kurulmadıgı için bu problemi yapıyor olabilir dedim. Ama pekte iyi anlamıyorum acil bana çözüm önerisi sunabilecek bu konuyu halledebilecek yardım edecek birisi var mı çok teşekkür ederim. Abdullah abi inşallah forumu görürsün çok acil yardıma ihtiyacım var...