Yardım Asus B650M-K ile Patriot CL30 Ramler Görüntü Vermiyor

Bir belirtisi olmadı hocam. Dediğiniz gibi tornavida ile kısa devre yaptım sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanmam
Denedim. Tekrardan denedim yine de olmuyor. Pil-Cmos yok yani. Kafayı yicem.

Ramleri silgiyle silmek eski ramler için ilginç bir çözüm sen de deneyebilirsin ramlerin sokete giren devre kısmını yumuşak silgiyle sil iyice temizle üstünde silgi kalmasın
Onu da yapayım yapmasına da ramler eski sayılmaz ki ya.

Patriot ramlerin o modellerinde bu tip sorunları çok fazla yaşayan insan var. Ben de satın almayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçmeliyim... Fiyatından ötürü tercih edecektim oysa ki...

Patriot ramlerin o modellerinde bu tip sorunları çok fazla yaşayan insan var. Ben de satın almayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçmeliyim... Fiyatından ötürü tercih edecektim oysa ki...
Çok saçma bir durum. Net bir sonuç da yok. Uyumsuzluk mu, şans mı, parçalar mı bozuk... Bunları adamlara yollayacağım. Ramler bozuk değil derseler değişim mi isteyecen iade mi? Bu da ayrı mesele. Eldekileri de sattık.

Araştırıyorum. Uyumlu olduğunu belirten fazlasıyla bilgi de var. Hangisine inanacağız artık.

Bu modeli kullanıp sorun yaşayan çok olmuştu. Daha önce de söyledim ama biraz linç yedim. Sonuç ortada...

Bu modeli kullanıp sorun yaşayan çok olmuştu. Daha önce de söyledim ama biraz linç yedim. Sonuç ortada...
Umarım anakart bazlı değildir. Ramlerde sıkıntı vardır da Sine rji iade alır. (2 ramin de bozuk olma ihtimali ne kadar gerçekçiyse tabi)

@jombo B650M-K ve Patriot ramleri önerdiğin yorumlara denk geldim de olumlu-olumsuz bir dönüt aldığın oldu mu? Sıkıntısız kullanabilene denk geldin mi?

Son düzenleme:
Umarım anakart bazlı değildir. Ramlerde sıkıntı vardır da Sine rji iade alır. (2 ramin de bozuk olma ihtimali ne kadar gerçekçiyse tabi)

@jombo B650M-K ve Patriot ramleri önerdiğin yorumlara denk geldim de olumlu-olumsuz bir dönüt aldığın oldu mu? Sıkıntısız kullanabilene denk geldin mi?
şu ana kadar hiç olumsuz yorum almadım hocam kendim de kullanıyorum :D

hocam b650m k ve patriot ram kullanıyosunuz dimi bende alıcam aynılarından sıkıntı cıkarmasından korkuyorum
b650 s2h ve patriot kullanıyorum m-k dan daha kötü bir ana kart.

Geri