❌İndirim Bitti! Realme 12+ 5G 8/256 10.499tl

Kredi kartına taksit değil ama hepsiburada vatan tarzı sitelerde alışveriş kredisi oluyor ama vade alırlar, belki telefoncular yapıyordur taksit veya yenilenmiş telefonlarda taksit oluyor karta herhalde.

Satın aldım fakat geldiğinde iade göndereceğim, ısınamadım telefona. Ucuz diye servis garantide sürünmek istemiyorum, zaman her şeyden kıymetli.

uyari icin tesekkurler. bu gece de ayni fiyata geri geldi. keske mediamarkt yesilini de stok a soksa da ben de alsam.
Hocam yapıştır bence çerçeveler sırıtıyor biraz derisinin rengi güzel bu fiyata değer
Satın aldım fakat geldiğinde iade göndereceğim, ısınamadım telefona. Ucuz diye servis garantide sürünmek istemiyorum, zaman her şeyden kıymetli.
Hatırladığım kadarıyla garantisini kvk sağlıyor kötünün iyisi sorun yaratacağını sanmıyorum a26'nın işlemci ve 6 yıl güncelleme dışında artısı yok eksisi daha fazla

Hocam yapıştır bence çerçeveler sırıtıyor biraz derisinin rengi güzel bu fiyata değer

Hatırladığım kadarıyla garantisini kvk sağlıyor kötünün iyisi sorun yaratacağını sanmıyorum a26'nın işlemci ve 6 yıl güncelleme dışında artısı yok eksisi daha fazla
hocam sevmedigim bi yakinimda bej renkli modeli var yakin zamanda aldi. psikolojik olarak bej rengini istemiyorum.

bu ay ben de akilli telefon bakiyorum. yesili olsaydi 10.5kya zaten rakipsiz cihaz hemen yapisacaktim. artik fazla mazla 14.999tllere galaxy a36 8/256 veya camon 30 5G 12/512 falan yakalarsam mecbur onlara bakmam gerekecek. ama keske su modelin yesili de indirime girseydi. cunku akilli telefona fazla para vermek istemiyorum.

Geri