ucanbizon
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Daha iyisini anladımda nasıl daha ucuz? Link atta alalım.bunu alana kadar xiaomi note 14 pro alın daha iyi daha ucuz
Daha iyisini anladımda nasıl daha ucuz? Link atta alalım.bunu alana kadar xiaomi note 14 pro alın daha iyi daha ucuz
Yurtdışı diyor bence.Daha iyisini anladımda nasıl daha ucuz? Link atta alalım.
alisgidis.comKredi kartina Taksitle nerden telefon alabiliriz dostlar ?
normal fiyatina dondu iste hocam. bir daha bu indirim gelir mi bilinmez. sirf yesil renk versiyonu degil diye almadim.fiyat 13 bin olmuş
Tr de servis yok gibi bir şey hocam. Hepsi aynıSatın aldım fakat geldiğinde iade göndereceğim, ısınamadım telefona. Ucuz diye servis garantide sürünmek istemiyorum, zaman her şeyden kıymetli.
uyari icin tesekkurler. bu gece de ayni fiyata geri geldi. keske mediamarkt yesilini de stok a soksa da ben de alsam.10.479 şuan fiyat.
Hocam yapıştır bence çerçeveler sırıtıyor biraz derisinin rengi güzel bu fiyata değeruyari icin tesekkurler. bu gece de ayni fiyata geri geldi. keske mediamarkt yesilini de stok a soksa da ben de alsam.
Hatırladığım kadarıyla garantisini kvk sağlıyor kötünün iyisi sorun yaratacağını sanmıyorum a26'nın işlemci ve 6 yıl güncelleme dışında artısı yok eksisi daha fazlaSatın aldım fakat geldiğinde iade göndereceğim, ısınamadım telefona. Ucuz diye servis garantide sürünmek istemiyorum, zaman her şeyden kıymetli.
hocam sevmedigim bi yakinimda bej renkli modeli var yakin zamanda aldi. psikolojik olarak bej rengini istemiyorum.Hocam yapıştır bence çerçeveler sırıtıyor biraz derisinin rengi güzel bu fiyata değer
Hatırladığım kadarıyla garantisini kvk sağlıyor kötünün iyisi sorun yaratacağını sanmıyorum a26'nın işlemci ve 6 yıl güncelleme dışında artısı yok eksisi daha fazla