O Zamanları Hatırlayabilir Mi?

vandal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar sorunun saçmalıgının farkındayım ama bir muhabbet geçti biriyle aramızda bende buraya konu açıp size sorma geregi duydum. Youtube geziniyordum. 2007 yılında youtube atılmış bir videonun altına 2001 dogumlu olan biri ne yıllardı ya bu şarkıyı dinlerdik falan yazmış. 2001 dogumlu olan biri 2005 ve 2010 arasını aklı başında hatırlayabilir mi?

Son düzenleme:
2005 i hatırlaması imkansız 2010 u belki hatırlar

Youtube geziniyordum. 2007 yılında atılan videoya 2001'li elemanın teki şey yazmış. Ne güzel yıllardı dinlerdik falan diye bir garipsedim. O dönemleri adam akıllı hatırlamak için günümüzde minumum 99 dogumlu falan olmak lazım. Yanlış mı düşünüyorum başkan adayım sadettin saranım.

Direkt aynı yıl olduğundan kendimden örnek vereyim 2010u hayal meyal hatirlarsin yani ufak ufak parçalar olur hatta bende 2013 öncesi yok denebilir.Ben sanmıyorum ki hatırlasın tamamen şov yapılmış

Direkt aynı yıl olduğundan kendimden örnek vereyim 2010u hayal meyal hatirlarsin yani ufak ufak parçalar olur hatta bende 2013 öncesi yok denebilir.Ben sanmıyorum ki hatırlasın tamamen şov yapılmış
Hocam orta 2 3 e kadar yok yani sizinkide tuhaf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım kral. Ben mesela 96 dogumluyum. 2007 yılını zar zor hatırlıyorum. Eleman 2001'li olmasına ragmen o şarkının nostaljisini yaşaması garibime gitti :D
Okadarda değildir be kral hatırlarsın ortaokula giden çocuksun

Dostlar sorunun saçmalıgının farkındayım ama bir muhabbet geçti biriyle aramızda bende buraya konu açıp size sorma geregi duydum. Youtube geziniyordum. 2007 yılında youtube atılmış bir videonun altına 2001 dogumlu olan biri ne yıllardı ya bu şarkıyı dinlerdik falan yazmış. 2001 dogumlu olan biri 2005 ve 2010 arasını aklı başında hatırlayabilir mi?
Valla ben 18 yaşımayım kesik kesik 5-6 yaşlarımı hatırlıyorum. 7-8 yaşında yaşadığım önemli olayları hatırlıyorum. 2001 doğumlu biri 2005 i hatırlamaz 2007ve sonrası hatırlanmaya başlanır anca

Anladım dostlar. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ben hatırlıyorum. Bence kişiden kişiye değişir. Tabi spesifik bir olaydan bahsediyorsak bence çoğu insan hatırlıyordur.

Ben 5-6 yaslarimdan ufak tefek seyler hatirliyorum bence hatirlanabilir. Galiba en eski hatirladigim sey 4.5 yasinda olan bir olaydi.

Ben o yaşlarda sadece bir olay hatırlıyorum çok zor hatırlaması ama imkansız değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,657
Üyeler
187,367
Son üye
kn3zzy
Geri