Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
bunun kutusunda ps versiyonu tarzı bişey yazıyodu beyaz ve mavi idi pc için soruyosan yine bu fiyatlarda normal versiyonuda var diye biliyorumBütçem bu kadar daha üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Bu cuma BİM'e Razer BlackShark V2X kablolu modeli geliyor 1.600 TL'ye sizce alınır mı? Farklı tavsiyelere de açığım.
Bu ps işi aklıma takıldı hocam. PS versiyonu olduğu nerede yazıyor onu göremedim ben. Bir de biraz araştırdım PS verisyonunun PC de kullanılabilir olduğunu söylediler ama emin de olamadım ses kalitesinden fire vermeyelim bu sefer.bunun kutusunda ps versiyonu tarzı bişey yazıyodu beyaz ve mavi idi pc için soruyosan yine bu fiyatlarda normal versiyonuda var diye biliyorum
ama pc ile uyumluluk sıkıntısı varmı bilmiyorum belki yazılım görmeyebilir kulaklığı
direkt markette görmüştüm bide zaten razerın siyah yeşil kutusundan döndüğünü görmedim hiç beyaz versiyonununda kutusu bile siyah yeşil full siyahına beyaz mavi kutuyu öylesine yapacaklarını sanmam büyük ihtimalle pc de çalışır zaten ama yazılım görmez büyük ihtimalleBu ps işi aklıma takıldı hocam. PS versiyonu olduğu nerede yazıyor onu göremedim ben. Bir de biraz araştırdım PS verisyonunun PC de kullanılabilir olduğunu söylediler ama emin de olamadım ses kalitesinden fire vermeyelim bu sefer.
Teşekkür ederim hocam Gx30 almaya karar verdim zaten.direkt markette görmüştüm bide zaten razerın siyah yeşil kutusundan döndüğünü görmedim hiç beyaz versiyonununda kutusu bile siyah yeşil full siyahına beyaz mavi kutuyu öylesine yapacaklarını sanmam büyük ihtimalle pc de çalışır zaten ama yazılım görmez büyük ihtimalle