KingDeViL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 886
4 gün önce 3 ayrı sipariş verdim hepsi böyle kaldı benim.10 ayrı siparişimde hepsi 1 haftada geldi. Gümrük yoğun değilse gelir 7-8 güne.
4 gün önce 3 ayrı sipariş verdim hepsi böyle kaldı benim.10 ayrı siparişimde hepsi 1 haftada geldi. Gümrük yoğun değilse gelir 7-8 güne.
Yoğunluk vardır 8 gün sürmüş son siparişim.4 gün önce 3 ayrı sipariş verdim hepsi böyle kaldı benim.
Alıntıyı görüntüle
yurt içinde buradan başka takip etmenin bir yolu yok sanırım değil mi?Yoğunluk vardır 8 gün sürmüş son siparişim.
Hangi firma aldıysa sms i geliyor zaten, gelmediyse kargoist veya aras kargoya takibi yazıp sorgulayurt içinde buradan başka takip etmenin bir yolu yok sanırım değil mi?
sitedeki PAL ile baslayan takip mi gecerli oluyorHangi firma aldıysa sms i geliyor zaten, gelmediyse kargoist veya aras kargoya takibi yazıp sorgula
evet, sisteme geç düşebiliyor.sitedeki PAL ile baslayan takip mi gecerli oluyor
kargo güncellenmiş dün İstanbul yerel taşıyıcıya teslim edildi. kısmında ama ne sms var nede PAL olan kodu yazıp denediğimde (aras ve kargoistte) bi gelişme. Saçma sapan bi sistem yapmışlar ama bakalım![]()
Attackshark cm02 varuyguna siyah tonlarda mousepad var mı arkadaşlar ?
başka da yok sanırım, ne kadara geliyor hatırlıyor musun hocam?Attackshark cm02 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Castor geldi bugün denedim harika bir şey.
hocam eğer gri renkse foto atabilir misiniz memnun musunuzben Attack Shark CM02 aldım, 13 günde geldi
Siyah renk. Memnunumhocam eğer gri renkse foto atabilir misiniz memnun musunuz
speed mi hybrid mi hocam o mousepad?Siyah renk. Memnunum
Bilgim yokspeed mi hybrid mi hocam o mousepad?