Hangi internet saglayacisini kullanmalıyım?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba bayağı bir süredir Türk Telekom kullanıyorum ve hiç doğru düzgün bir yardım veya düzgün sabit bır internet deneyimini tam yasayamadik taahhütlerden dolayı gecemedik ve bazı başka nedenlerden taahhüdümuz çok az kaldı şu an Türk Telekom'dan taahhüt yenilesek 18 ay taahhütlü 645 gibi bir para odeceğiz onun yerine bizi üzmeyecek bir internet saglayici ve paketi öneriniz var mi?

Merhaba bayağı bir süredir Türk Telekom kullanıyorum ve hiç doğru düzgün bir yardım veya düzgün sabit bır internet deneyimini tam yasayamadik taahhütlerden dolayı gecemedik ve bazı başka nedenlerden taahhüdümuz çok az kaldı şu an Türk Telekom'dan taahhüt yenilesek 18 ay taahhütlü 645 gibi bir para odeceğiz onun yerine bizi üzmeyecek bir internet saglayici ve paketi öneriniz var mi?
Türknet öneririm sorun olduğu zaman faturada indirim sağlanıyor vs tt'nin yapmadığını yapıyor ben desteğini çok gördüm ref linki ile 2 mız 1 ay ücretsiz kullanıyoruz DM 'den attım linki

Türknet öneririm sorun olduğu zaman faturada indirim sağlanıyor vs tt'nin yapmadığını yapıyor ben desteğini çok gördüm ref linki ile 2 mız 1 ay ücretsiz kullanıyoruz DM 'den attım linki
Hocam onu da aradık fiber diye ilk gordugumuz de İlk 2 ay ucretsiz diye aradık aylık 700 liraydi kurulum ücreti falan diyip aylık faturayı 800 kusur bisey yaptilar

imkan varsa kablonet öneririm. olmazsa türknet başta iyi bunlar geliyor.

kablo net fiyat olrak rahatlatıcı hizmetleride güzel ancak heryerde olmuyor alt yapıyı kendisi döşüyor çünkü çoğu yerde yok o yüzden, onun dışında türknet öneriyorum, tüm firmaları kullanmış biri olarak en iyi hizmeti yine türknet veriyor, her şey olduğu gibi pahalı ne yazık ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,158
Üyeler
186,151
Son üye
crymus
Geri