Çözüldü✓ Hp nin rezilligi nt-1054 modeli

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
16
hp nin rezilligi nt-1057 modeli Ben yeni bir m2 ssd aldik 2 ci slota taktim 2000tb taktiktan sonra ssd degil fakat cpu ve GPU um anormal isiniyor balance mod da 3400 ram 60 derece calisiyor ve bilgisayarim asiri kasiyor R1054-NT modeling kullaniyorum cihazi
1000015453.webp
ilk actigimda boyle bi uyarı gelmisti güncelleme 2tb m2 ssd ciakrdim fakat sorun çözülmedi bilgisayarim hala kasıyor hala ısııyor bu konuda hp destek ekibi bana yardim etmedi

Ekler

• 1000015453.webp
    1000015453.webp
    1.3 MB · Hit: 20
bu sorun kronik bi sorun bi tane videoda bu soruna değiniliyodu garanti devam ediyosa garantiye verebilirsiniz.

hp victus kronik sorunları bol olan bir model keşke başka bir model alsaydınız. en iyisi ssd yi sökün ve iade edin olduğu gibi kullanın.

hp victus kronik sorunları bol olan bir model keşke başka bir model alsaydınız. en iyisi ssd yi sökün ve iade edin olduğu gibi kullanın.
ssd yi söktüm tekrardan ayni değişen hiç bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sorun kronik bi sorun bi tane videoda bu soruna değiniliyodu garanti devam ediyosa garantiye verebilirsiniz.
ben şimdi bu bilgsiyarda m2 ssd kulalnammiyim başka saticilar 4 tb lik modeller satiyorladı

@vada Victus 16 r1 serisi öneren veya sorun yok diyen kişi.

ben şimdi bu bilgsiyarda m2 ssd kulalnammiyim başka saticilar 4 tb lik modeller satiyorladı
Hocam Vada'yı etiketleyin beni engellemiş olabilir, o adam Victus servisi gibi zaten HP sponsoru olsa şaşırmam. Yani ilgilenir epey onu demek istiyorum dalga geçmeye çalışmıyorum.

Son düzenleme:

garantisi devam ediyorsa servisa yollayın bence dediğim gibi yazılımsal bir şey değildir büyük ihtimalle donanımsal bir sorun gibi duruyor.

garantisi devam ediyorsa servisa yollayın bence dediğim gibi yazılımsal bir şey değildir büyük ihtimalle donanımsal bir sorun gibi duruyor.
Bios u guncelledim fln yok ztn hp omen gaming hub i acmadan fanlar fln calismiyor valla cok Madur oldum hp gercekten yazici markasindsn oteye gecemecigini Bana kanıtladı bundan sonra tercihimi baska firmalardan yana kullanacagim acer gibi

@vada bu sorunla ilgili ne dusuniyorsun? Gercekten hp rezil bir firmamı
Evet at çöpe.
Ha sen ssd aldirdigim kisisin trol sandim dur.
Biostaki ekran her actiginda geliyor mu boot sürücüsünü f10la kaydet.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Kasma ısınmanın 2. Ssd ile alakasının olmamasi lazim. 60 ram normal zaten.
Kasmayi gösteren ufak video atabilir misin

Kasma ısınmanın 2. Ssd ile alakasının olmamasi lazim. 60 ram normal zaten.
Kasmayi gösteren ufak video atabilir misin
2 ci m2 yi cikarttim gene ayni bios guncelledim cozulmedi be hp omen yazilim mini calistira kadar laptop fan acmiyor omen yazilimi actigimda fan calisiyor kasma soruna sanki windows kurmadan onceki kasma sorunu gibi 2 fi m2 ssd mi cikarttim gene ayni bios ayarlarini default a sa döndürdüm

2 ci m2 yi cikarttim gene ayni bios guncelledim cozulmedi be hp omen yazilim mini calistira kadar laptop fan acmiyor omen yazilimi actigimda fan calisiyor kasma soruna sanki windows kurmadan onceki kasma sorunu gibi 2 fi m2 ssd mi cikarttim gene ayni bios ayarlarini default a sa döndürdüm
Hangi ssdyi aldin. Biosta diagnostic testlerini yapabilirsin donanimsal sorun olduğunu sanmıyorum. Ssd eklerken pilin soketini söktün mü. En son 2 ssdyi de tak sifirdan kur cozulmezse gönder servise. Servis zaten alim yaparken sifirlamani istiyor yoksa islem yapmiyorlar.444lu hattan ara yoksa hintli vasifsiz elemanlarin translate cevaplarina soversin.

Geri