Çözüldü✓ Uzun süreler rahat ettirecek oyuncu koltuğu önerisi yapar mısınız

ALFAomer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Bütçe
11000
başlıktaki gibi önerilerizi bekliyorum deri ve file koltuk önermeseniz iyi olur adanada yaşıyorum deri terleteceğini düşünüyorum file koltuk cok sağlam olucağını düşünmüyorum o yüzden istemiyorum
kilom 105
boyum 180

başlıktaki gibi önerilerizi bekliyorum deri ve file koltuk önermeseniz iyi olur adanada yaşıyorum deri terleteceğini düşünüyorum file koltuk cok sağlam olucağını düşünmüyorum o yüzden istemiyorum
kilom 105
boyum 180

İndirimde Kap İstediğin Modeli

başka öneri yapacak arkadaş yok mu

kilom 105
boyum 180
zio fabric özelleştirmelerle dolu dolu 12k oluyor. İnternetten de arat bir sürü %10 kupon kodu var

HOCAM BENCE BUNU KAÇIRMAYIN YAA.OFF BEN ÇOK ZATTİRİZOTTİK BİR ŞEY ALDIM DERİ ALDIM VE SOĞUK HAVADA BİLE TERLETİYOR.BENCE KAÇIRMAYIN FIRSATI.
Ciddi Misin Dalga Mı Geçiyon ?

O bütçede alabileceğin en iyi koltuk XDrive Atak.

Hawk asla önermiyorum. Oturduğun ve yaslandığın kısım kısmen daha az dolgulu bir süre sonra taşa oturuyomuşcasına bir hissi var. xDrive-Zio-Exvega gibi modellere bakmanı öneririm. Ben ofiste ve evde xDrive Fırtına ve Anka modeli kullanıyorum,ikiside çok rahat.

kilom 105
boyum 180
XDrive Toryum kullanıyorum. Sağlam bir koltuk tavsiye ederim. Oturma bölgesi ve sırt kısmı kumaş geri kalan kısımlar deri. Kolay kolay terletme yapmıyor. 3-4 sene oldu sanırım oturma bölgesindeki sünger biraz ezildi, bel minderi de keza aynı şekilde ezildi. Günde en az 7-8 saat kullanıma göre gayet normal diyebilirim böyle deformeler. İlk günkü rahatlık var diyemem ama halen daha çok konforlu. Halen daha uzun saatler oturabiliyorum. XDrive Hira almıştım 6 ay önce, o da çok güzel çok rahat bir koltuk, sünger kalınlıkları daha iyi ama ben Toryum a alıştığım için onda rahat edemedim bu yüzden kardeşime verdim koltuğu.

Ek olarak XDrive garanti konusunda çok güvenilir. Toryum u ilk aldığımda incelerken sallanma modunu açmışım yanlışlıkla, beceremedim kapatmayı. Altta yay gibi bir şey var onu sıkmak gerekiyormuş sanırım yaylanmaması için. Sıkarken plastik parça metal/çelik yay üzerine sıktığı için biraz zorlayıp plastiği kırmıştım. O silindir plastikten istedim komple alt takımı gönderdiler söküp değiştirdim yarım saatte sorunumu halletmiştim.

Ayrıca Toryum bahsettiğim kumaş bölgelerin dışında deri olması temizlik kolaylığı sağlıyor. Üzeri tozlandığında veya kirlendiğinde nemli bir bez ile silince tertemiz pırıl pırıl oluyor.
Tek memnun olmadığım kısım bu tarz koltukların %90 hepsinde genel bir problem, tekerleklerin otururken kaymaması, sandalye ile bir yere hareket etmek otururken çok zor tekerleklerden dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,445
Üyeler
187,513
Son üye
missioncompleated
Geri