❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

bende wraith modeli var kalite olarak çoğu kulak üstünden iyi bence
sense iem modelimi hocam ses kalitesi nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade konusu biraz muallak maalesef. tavsiyem kredi kartından al bir sıkıntı çıkarsa harcama itirazında bulun.

f/p olarak rakipleri olduğunu sanmıyorum hocam yazdığım modellerin.
ozaman direk onlara dalıyorum hocam sense iem diyenlerde oluyor kafamı oda karıştırdı biraz ama

iade konusunda hiç yardımcı olmuyorlar kargoyu size kitliyorlar direk şans işi.

sense iem modelimi hocam ses kalitesi nasıl

ozaman direk onlara dalıyorum hocam sense iem diyenlerde oluyor kafamı oda karıştırdı biraz ama
hocam ben gayet beğenerek kulanıyorum bende pro modeli var eko ayarı yaptıktan sonra bası tizi oturdu yeni modeli çıkmış onu deneyimlemedipim için bilmiyorum

iade konusu biraz muallak maalesef. tavsiyem kredi kartından al bir sıkıntı çıkarsa harcama itirazında bulun.

f/p olarak rakipleri olduğunu sanmıyorum hocam yazdığım modellerin.
kz zsn pro 2 , castor pro edc pro , pro x , edx lite , libra x 4 tane ekstra daha buldum ustam bu 6 tanesinden hangisini seçerdiniz performans konusunda

sitede problem yok sadece iade yapcaksan kargo parasını sana kitliyorlar.
anladım sağolasın ustam

sigortalı ürünlerde acaba bu iade mevzusu değişiyormu?
hiç bilgim yok hocam benim size sorum kz castor Mikrofonlu Harman mı yoksa zsn pro 2 mi sizce cs2 için yüksek elo oynuyorum 3k civarı sizce ciddi fark görür müyüm? hs65 gayet yeterli zaten ama kulak içi denemk istiyorum birde geğer bilginiz varsa.

belki ses olarak kapışabilirler ama arada çok fiyat farkı var bunu göz önünde bulundurun.
kz zsn pro 2 , castor pro edc pro , pro x , edx lite , libra x 4 tane ekstra daha buldum ustam bu 6 tanesinden hangisini seçerdiniz performans konusunda

anladım sağolasın ustam
dediğim gibi ben terchimi zsn pro 2 den yana kullanırım.
hiç bilgim yok hocam benim size sorum kz castor Mikrofonlu Harman mı yoksa zsn pro 2 mi sizce cs2 için yüksek elo oynuyorum 3k civarı sizce ciddi fark görür müyüm? hs65 gayet yeterli zaten ama kulak içi denemk istiyorum birde geğer bilginiz varsa.
zsn pro 2 alırsan müzik kalitesi olarak ciddi fark görürsün ama oyunda muhtemelen hs65 daha iyi olur ama szn pro 2 de iş görür. eğer sadece oyun için alacaksan castor pro daha iyi olabilir çünkü oyun için zsn pro nun tizleri belki birazcık keskin gelebilir ama ekolayzer ile hemen halledebilirsin.
eğer müzik ile hiç işin yoksa castor daha mantıklı ama eğer hem oyun hem müzik ise zsn pro tavsiye ederim. yanlış anlama bu kulaklıkların arasında dağlar yok, sadece çok az farkları var.

kz Zsn Pro 2 1 bumu yoksa sensei mi ustam sence
hiç bilmediğim bir kulaklık hocam o yüzden yorum yapamayacağım.

ses kalitesini bilemiyorum ama 300tl nerde 1100tl nerede şimdi.

belki ses olarak kapışabilirler ama arada çok fiyat farkı var bunu göz önünde bulundurun.

dediğim gibi ben terchimi zsn pro 2 den yana kullanırım.

zsn pro 2 alırsan müzik kalitesi olarak ciddi fark görürsün ama oyunda muhtemelen hs65 daha iyi olur ama szn pro 2 de iş görür. eğer sadece oyun için alacaksan castor pro daha iyi olabilir çünkü oyun için zsn pro nun tizleri belki birazcık keskin gelebilir ama ekolayzer ile hemen halledebilirsin.
eğer müzik ile hiç işin yoksa castor daha mantıklı ama eğer hem oyun hem müzik ise zsn pro tavsiye ederim. yanlış anlama bu kulaklıkların arasında dağlar yok, sadece çok az farkları var.

hiç bilmediğim bir kulaklık hocam o yüzden yorum yapamayacağım.

ses kalitesini bilemiyorum ama 300tl nerde 1100tl nerede şimdi.
aynen bu konuda haklısınız ama ben sense yi rekabetci oyunlarda kulanıyorum bir sıkıntı yasamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,813
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri