Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,196
geçen haftakiler fena değildi gelir yinebana klavye ile kulaklık lazım
geçen haftakiler fena değildi gelir yinebana klavye ile kulaklık lazım
güzel duruyor kaça düşecek bu ?nasıl sistem kasa dandik mi? ssd değişir
@jombo ne diyorsun hocam![]()
Nihilstein V2 | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bana da koltuk lazım valla totom düzleşti.geçen haftakiler fena değildi gelir yine
68-69 falan herhalde 6**** gözüküyorgüzel duruyor kaça düşecek bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana da koltuk lazım valla totom düzleşti.
içindeki psu BPA pek veri bulamadım ama herhalde sorun yaratmaz xd.68-69 falan herhalde 6**** gözüküyor
kasa nasıl?
hocam peki segotep sivi soğutma 5 yil sonra sorun yaratir mi? uzun amacli kullanmalik pc arıyorum. sizce almali miyim?ssd yükseltilcek kasa da dandik gibi geldi fiyatı bi blli olsun da bakalım
@jombo daha iyi bilirhocam peki segotep sivi soğutma 5 yil sonra sorun yaratir mi? uzun amacli kullanmalik pc arıyorum. sizce almali miyim?
sanırım fena değildi 5 yıl sonra alacağın bütün sıvı soğutmalar sorun yaratır o yüzden garanti veremeyeceğim. (bazıları hariç tabii)hocam peki segotep sivi soğutma 5 yil sonra sorun yaratir mi? uzun amacli kullanmalik pc arıyorum. sizce almali miyim?
Dostum 65kya sistem topladım 1 hafta oldu olmadı 7800x3d 9070xt anakart ram ssd psu kasa bundan kat ve kat daha iyi hepsini akakçeden seçtim parçaları tabi nvidia aşkın varsa o başka ama ben yerinde olsam yine tek tek toplardım 5070e düşerdimiçindeki psu BPA pek veri bulamadım ama herhalde sorun yaratmaz xd.
aoc geliyo bitane bekleyin hocam 2 saatcikmonitör bekliyorum aoc,asus,lenovo gibi monitörler düşüyormu ona göre bekleceğim yada hemen şimdi çekeceğim
ne gelmıstı gecen haftageçen haftakiler fena değildi gelir yine
Bütçeni yeterse lian li lite yaphocam peki segotep sivi soğutma 5 yil sonra sorun yaratir mi? uzun amacli kullanmalik pc arıyorum. sizce almali miyim?