12k ya yaklaşık 10ay garantili vatan dan alınmış xbox series s alınır mı
Forumda biri tek kol 6.5k ya satıyordu satılmadıysa ona bak12k ya yaklaşık 10ay garantili vatan dan alınmış xbox series s alınır mı
forumda biri 6.5 k ya satıyordu ondan almalısın bence 12 k değmez series s almaya.12k ya yaklaşık 10ay garantili vatan dan alınmış xbox series s alınır mı
Evet o benim Series simi satiyorum zaten bu konuyu goruncede sasirdim gercekten bizim burada esnaf xbox series x i 15e satiyorforumda biri 6.5 k ya satıyordu ondan almalısın bence 12 k değmez series s almaya.
720-1080p 29fps oynayacaksan ps4 alabilirsin.Yaşadığım şehirde başka yok napmaluyım birisi ps4 satıyo 8500e gta5 ve fc25 veriyo yanında onu mu almalıyım zaten oyuncu laptopuna sahibim ps özel oyunlar için ps4 alınır mı
yaşadıgın yer için uygun tokatta xbox bulman mucize pazrlık yap12k ya yaklaşık 10ay garantili vatan dan alınmış xbox series s alınır mı
Yapmıyo adam zaten bi bilgisayarım var yanına ps4 alıp özel oyunları oynamayı düşünüyorumyaşadıgın yer için uygun tokatta xbox bulman mucize pazrlık yap
Ben 11.5 a satıyorum.Kargo ile verebilirim.12k ya yaklaşık 10ay garantili vatan dan alınmış xbox series s alınır mı
Yok hocam pc ye kol bağlıcam galibaBen 11.5 a satıyorum.Kargo ile verebilirim.
ps4 ölü cihaz para verilmez ps4 ün tüm özel oyunları pc de var pc ne 11-12 bin tl harca upgradeleYapmıyo adam zaten bi bilgisayarım var yanına ps4 alıp özel oyunları oynamayı düşünüyorum