İkinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor?

Şimdi öncelikle bu satıcının değil o fiyata alanların suçu o fiyata satamasalar o fiyatlara koymazlar ama şunu çok merak ediyorum örneğin ryzen 5 5600 almak istiyorum, ihtiyacım yok ama upgrade etmek için. Sıfırdan sistem dizen benden daha çok kafayı yer bu piyasada şu an. Her neyse tray olarak adam garantisiz ryzen 5 5600'ü koymuş 3500 liraya,3400 liraya falan. Yav arkadaşım 4k ya taksitle garantilisi alınıyorken sen ne yaşadın da garantisiz ikinci el ürünün o fiyat eder kanaatine vardın. Ne biçim bi kafa yapınız var... Vazgeçtim almıyorum bir şey dgdfgdfg
Enai avı var kim kime paket ederse hocam bir çok tüketici değerini bilmeden sallamasyon fiyata satmaya kalkıyor ürünleri

Adama söylüyorsun cvp vermiyor o da haksız olduğunu biliyor.
Geçen bende b580 ekran kartı için fiyat biçim sarı sitede birine teklif verdim adam fiyatı beğenmedi eyv olabilir fakat üstüne daha fazlaya alan var diyip engelledi böyle rahatsız insanlarda var. Engel niye atıyor anlamıyorum verdiğim fiyatta istediği fiyata yakın yani komim rakam değil 🥲😂 maksat düşükten başlayıp orta yolu bulmaktı rahatsız arkadaş engelledi beni teklif veremedim. Bir rahatsız arkadaşta PG den satmayacagini satacaksada alıcıdan kesilen tutarı ve kargo ücretini de istedi benden.Sarı sitede alıcı ve satıcıdan kaymağı yiyor satan o kaymağa ekmek bandırmak için alıcıya iteliyor ücreti nice taktik cidden 😂

Enai avı var kim kime paket ederse hocam bir çok tüketici değerini bilmeden sallamasyon fiyata satmaya kalkıyor ürünleri
Tam tersi bilerek o fiyata satıyorlar. Bilmese ucuza koyanda denk gelird bunlar bakıp bilerek yüksek koyuyor. Adam stok kalmadığı için 3 katı fiyata satılan ürünü referans gösterip piyasası bu diyor. B550 anakartı adam am5 800 serisi ile aynı fiyata satıyor ddfgdfgdfg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen bende b580 ekran kartı için fiyat biçim sarı sitede birine teklif verdim adam fiyatı beğenmedi eyv olabilir fakat üstüne daha fazlaya alan var diyip engelledi böyle rahatsız insanlarda var. Engel niye atıyor anlamıyorum verdiğim fiyatta istediği fiyata yakın yani komim rakam değil 🥲😂 maksat düşükten başlayıp orta yolu bulmaktı rahatsız arkadaş engelledi beni teklif veremedim.
Hayır en kötü bana uygun değil de dediğin gibi engellemek ne trip mi atıyon ddsfsdfsdf

Les Gold gibi olun

+ 5 dolara ne dersin?
- Anlaştık

Birinden sistem alırken 30 bin liraya RTX 4090'lı sistem peşindeler. Birine sistem satarken 3. nesil i7 + RX 550'li sistemi 19.500 liraya satma peşindeler. Bu ikiyüzlü denyolar olmasa ikinci el piyasası rahatlayacak.

Birinden sistem alırken 30 bin liraya RTX 4090'lı sistem peşindeler. Birine sistem satarken 3. nesil i7 + RX 550'li sistemi 19.500 liraya satma peşindeler. Bu ikiyüzlü denyolar olmasa ikinci el piyasası rahatlayacak.
30k ya 4090 lı sistem almaya çalışan evet normal insanda vardır ama çoğu bana göre satmak için alanlardır öyle ölü rakam veren. Ama evet iki tiplisi de var.

Geri