2500tl'ye kadar gamepad önerisi

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
143
Bütçe
2500
2 yıldır f710 kullanıyorum artık daha hafif daha ergonomik bir kola geçmek istiyorum taksitle alacağım l3 ile r3 yan yana olursa çok daha iyi olur

2 yıldır f710 kullanıyorum artık daha hafif daha ergonomik bir kola geçmek istiyorum taksitle alacağım l3 ile r3 yan yana olursa çok daha iyi olur
Biraz arttır veya ikinci el piyasasına bak pazarlık yaparak al, gamesir cyclone 2

Hocam 3100 aşar 3000 üstüne çıkmayan yokmu fazla para da vermek istemiyorum kola
En fp o olacaktır sarı sitede kapalı kutuları vardı onlara bak 2.5k civarı. Hem uzun ömürlü hem stickleri tmr hem multiplatform. Başkasını almak istemezdim şahsen.

Hocam Xbox dizilimi olmayan, adam akıllı gamepad yok bildiğim kadarıyla. Alışırım derseniz Gamesir Nova 2 Lite ya da Supernova önerebilirim.

Hocam Xbox dizilimi olmayan, adam akıllı gamepad yok bildiğim kadarıyla. Alışırım derseniz Gamesir Nova 2 Lite ya da Supernova önerebilirim.
Hocam arkadaşın koluyla fifa atmıştım xbox dizilimliydi garip gelmişti ama şimdi bakınca hepsi Xboxa dönmüş dediğiniz ikisine de bakacağım sağolun

Geri