AMAZONDAN VİCTUS ALMAYIN

Reaksiyon skoru
4,634
Sakın almayın arkasaşlar sarj olmuyorlar 2 kere aldim iade edip ikiside böyle fiyatina göre cok guzel felan ama uzak durun hicmi test etmeden yolluyorlar anlamiyorum (kapaliyken sarj oluyor acikken olmuyor bir suru sikayetvar sikayeti var muhtemel adaptor sorunu)

12700hx + 4060 olan model

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
05fb5bc454fc654742befc1a05142a8a.jpg

Sakın almayın arkasaşlar sarj olmuyorlar 2 kere aldim iade edip ikiside böyle fiyatina göre cok guzel felan ama uzak durun hicmi test etmeden yolluyorlar anlamiyorum (kapaliyken sarj oluyor acikken olmuyor bir suru sikayetvar sikayeti var muhtemel adaptor sorunu)

12700hx + 4060 olan model
iade edebilmişsin amazondan alacaksınız tabikide gidip trendyoldan falan alsaydınız şuan 2 tane victus sahibiydiniz :D

amazon ürünün arkasında duruyor iade kolay oluyor

Daha edilmedi hocam ama saticisi amazon pek yan cizmez birinin iadesi neredeyse tamam
sıkıntı etmeyin satıcı amazonsa iade alırlar desteğe yaşadıklarınızı bildirin kupon vesaire tanımlama yapabilirler ve amazonun kasıtlı yaptığı bir şey olduğunu sanmıyorum acaba kronik olabilirmi?

sıkıntı etmeyin satıcı amazonsa iade alırlar desteğe yaşadıklarınızı bildirin kupon vesaire tanımlama yapabilirler ve amazonun kasıtlı yaptığı bir şey olduğunu sanmıyorum acaba kronik olabilirmi?
Hocam ben zarar verdigimi dusundum ama cohaza neredeyse hicbirsey yapmadim prize taktim ve kurulum yaptim elektrikte sorun var desem 2 yil masaustu pc kullandim cayir cayir ondanda degil ayrica adaptor kutudan tozlu çikti enteresan biçimde

Geri