karahan34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
max 8-9 oldu benim 29 tane ne aldın hocamşuan 29. siparişi yapıyorum![]()
max 8-9 oldu benim 29 tane ne aldın hocamşuan 29. siparişi yapıyorum![]()
aylık 5 paket içinde 5 ürün olacak en fazla 1 tc için. Yeni hesap açıyorlar.sürekli sıfır hesap mı açıyorsunuz ve aylık her TC nin kaç limiti var
hocam evdeki her odaya kamera kablo keycaps kulaklık mousepad derken önüme her gelen şeyi dolduruyom para harcayacak yer arıyordum zatenmax 8-9 oldu benim 29 tane ne aldın hocam?
her ürün için yeni hesap açılması mantık lı mı indirim vs veriyor muaylık 5 paket içinde 5 ürün olacak en fazla 1 tc için. Yeni hesap açıyorlar.
Veriyor tabi. Vergisiyle 2000 tllik ürünü 714 TL'ye aldım.her ürün için yeni hesap açılması mantık lı mı indirim vs veriyor mu
oha hocam biraz taktik verin indirimli ürünleri nasıl ggörcezVeriyor tabi. Vergisiyle 2000 tllik ürünü 714 TL'ye aldım.
Mesela 15mt cat7 kablo aldım. 966+vergiymiş indirimsiz fiyatı, ben vergi ile beraber 461tl ödemişim. 1139Tl yerine 461 bence gayet iyi.
Alıntıyı görüntüle
geziyon bakıyon çoğu üründe indirim var zatenoha hocam biraz taktik verin indirimli ürünleri nasıl ggörcez
internette incelemesi varsa , yoksa anlayamazsınmesela kaleci eldiveni istiyorum kaliteli olduğunu nasıl anlıcam
Termal padin iyi olduğunu düşünmüyorum ki zaten max 1.5mmye kadar diyor sette. Ekran kartlarında kalınlıklar 0.5 den 3.5a kadar çıkabiliyor. Üst üste koyup kullananlar var ama sağlıklı gelmiyor. Ayrıca mining dönemi dd kalmadı ev kullanıcısının termal ped değişimine ihtiyacı yok kolay kolay. Kendimden örnek vereyim ; 3yıldır kullandığım kartı açtığımda termal padler hala taş gibiydi. Kartı açarken vram padleri aşındı onları hafif yeniledim o yüzden.@freygasm switch alsam anca ileride mekanik klavye olursa takarım ama termal ped harbi gerekli. bana da iyi gibi gelmedi ne yapsam bilemedim