Shein indirimli ürünler

Shein ve temu dan alışveriş yapmayın bu kadar ucuzluğun arkasında zorla çalıştırılan Uygur Türklerinin acı ve gözyaşları var,biraz araştırırsanız acı gerçeği öğrenebilirsiniz.
Hocam doğru söylüyorsun da ülkemizde satılan birçok şey Çin'den ithal ediliyor, sadece temu değil bizim vatandaşlarda bunun üzerinden para kazanıyor, tekstil ve gıda harici geneli ithal, tekstil bile Çin'den geliyor bazen. Yaşananların bilincinde olup olabildiğince boykot etmek gerek ama boykot çağrısı yapanlarda sandıkları kadar bilinçli değil, bizim ülkede doğru düzgün üretilen bişey yok, dünyanın geneli Çin'den ithal ediyor ürünleri, ayrıca trensyolda baksan Alibaba grubun, Amazon keza Filistin zulmüne ortak, Hepsiburada kazakların, kim olduklarını bilmiyorum. Velhasılı kelam böyle işte

Link atabilir misiniz hocam cm03 görememiştim
Hocam CM03'ün stoğu bitmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim az kaldı hocam foto atar mısınız?
WhatsApp Görsel 2025-09-15 saat 19.51.10_7ca86f14.webp

Masaya biraz büyük geldi o sebeple yere koyup çektim. Dikişleri filan gayet kaliteli , hoşuma gitmeyen iki nokta oldu ilk olarak attack shark logosu çok soluk kalmış çakma gibi duruyor ama çakma değil kutusuyla birlikte geldi. Son olarak yüzeyi de bildiğimiz kumaş MousePad'lerden biraz farklı gibi.

Son düzenleme:
ugreenin 240 w ve essagerin 240 w kablolarını aldım kalitesi çok güzel kesinlikle alınır essagerin ekranındaki W değeride doğru gösteriyor

aynı adres farklı tc yaparak 24 ayrı sipariş verdim 17 si geldi diğerleri yolda
1 tane tc için en fazla 5 adet mi sipariiş ettin

Shein ve temu dan alışveriş yapmayın bu kadar ucuzluğun arkasında zorla çalıştırılan Uygur Türklerinin acı ve gözyaşları var,biraz araştırırsanız acı gerçeği öğrenebilirsiniz.
50 TL'ye aldığım ürüne TR'de 500 TL verince kardeşlerimizin cebine daha mı fazla giriyor? Birebir aynı ürün. TR'den aldığım nereden geliyor? Hayatın işleyişi maalesef. TR'de 450 TL olan çelik kum küreğini 38 TL'ye aldım. Çok haklısınız ama bu biz satın almayarak engellenebilecek bir şey değil.

Bu hub iş görür mü
görebilir bence. kaç TL'ye geliyor?

arkadaşlar havalimanına varıştan sonra kaç gün öyle kalıyor 5 gündür bende hepsinde orda takılı kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri