Shein indirimli ürünler

beyler başka siz ne aldınız ne alınabilir sizce? ugreen şarj adaptörü var aslında ama gerek var mı karar veremedim.

2 hesaptaki ürünü iptal ettim. 3. hesaptakini ne olur ne olmaz diye mh mesaj atmıştım onu göndermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey olmaz 15 farklı tc kullanıyorum 4 aydır.
24 sipariş verdim yazdıktan sonra 3 tane daha verdim sıkıntılı memura gelmesekte kurtulsam şu beladan

SONUNDA!!! bugün aras kargoya verilmiş :D 9 undan beri bekliyordum. yarın yada en kötü ihtimalle diğer pzts. elime geçecek. bakalım merak ediyorum castor pro nasıl olacak. ben castor düzün imp. bass kullanıyorum memnunum. büyük bi sıçrayış yaşayacak mıyım acaba :D

Temu teslimat konusunda daha hızlı.
1 Eylül'de shein ve temudan sipariş verdim
Temu 9unda shein 11inde geldi.

arkadaşlar vxe pro max için skatez almayı düşünüyorum sizce çok kötü olmayan bir skatez alınır mı sheinden ayrıca ismi ne tam bilmiyorum ama tuşların yanda olduğu keycapslerden de almak istedim açıkcası bunlardan biri alınır mı 1 2 gün önce kz dawn aldım 40 tl ye tekrar yeni hesap açıp başka bir kişinin bilgileriyle ama aynı adrese gelmesinde sorun çıkar mı ?

telefon şarj kablosu falan alınmaz sanırım buralardan. MFI lisans vs. yazıyor ama vasatın vasatı gibi geldi ürünler genel olarak :D var mı alıp kullanan fikir sahibi olalım?
ugreenin 240 w ve essagerin 240 w kablolarını aldım kalitesi çok güzel kesinlikle alınır essagerin ekranındaki W değeride doğru gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar aynı adrese farklı tc ler ile çok alışveriş sıkıntı yaratırmı biraz temu-shein derken kontolü kaybettim :D
aynı adres farklı tc yaparak 24 ayrı sipariş verdim 17 si geldi diğerleri yolda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,895
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri