Hayırlı olsun hocam coiled kablo benim de geldi.arkadaşlar benim kargolar geldi (keycaps seti, kablo ve mouse pad ) daha gelicek olan kz dawn ve fifine a2 varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun hocam coiled kablo benim de geldi.arkadaşlar benim kargolar geldi (keycaps seti, kablo ve mouse pad ) daha gelicek olan kz dawn ve fifine a2 varAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam bu kulaklıgın linkini atabilir misiniz herkes hangi linkten alıyor ben de alayımkz Castor ve 3d metal modelim geldi. Kulaklık efsane
KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Üst Düzey Bas Kulaklıklar, Geliştirilmiş Harman Ayarı, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Gümüş)hocam bu kulaklıgın linkini atabilir misiniz herkes hangi linkten alıyor ben de alayım
Ugreenin 240 w 1m kablosunu 200 TL'ye almıştım amazondanessagerin 240lik kablolsu geldi baya kaliteli.
ugreen kabloları da var onlar da aynı şekilde.
Siyahıyla gümüşü arasında fark var mı ne renk terich ettiniz.KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Üst Düzey Bas Kulaklıklar, Geliştirilmiş Harman Ayarı, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Gümüş)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
geç güncelleniyodurArkadaşlar 2 ayrı sipariş vermiştim aynı anda birisi İstanbul'da kaldı bekliyor öyle, diğeri aynı gün İstanbul'a geldi kargoya verilmiş bile. Var mı böyle olan?
Bekliyorum 10 unda geldi İstanbul'a, biri yolda diğeri nerde Allah bilir.benimki 3 gündür istanbulda kaldı. iğrenç yavaş geçiyor süreç benim içinhala takiplere bakıyorum aras ve kargoist bi durum yok çıkmıyor. kaybettiler bence benim kargoyu
![]()
kargo işi çok tırt. dediğim gibi 9'unda istanbula gelen kargom hala istanbulda bi yerlerde kaldı. umarım kaybolmamıştırBekliyorum 10 unda geldi İstanbul'a, biri yolda diğeri nerde Allah bilir.![]()
2 hesaptaki ürünü iptal ettim. 3. hesaptakini ne olur ne olmaz diye mh mesaj atmıştım onu göndermişler.Bu siteyi gözüm tutmadı. Bana göre değil. Ben tam gaz Temu'ya devam3 hesaptan verdiğim sipariş böyle gözüküyor. Üstelik sitede ürün hala satışta. Fazla indirim olduğu için uyanıklık yapıyorlar gibi.
Alıntıyı görüntüle
bir şey olmaz 15 farklı tc kullanıyorum 4 aydır.arkadaşlar aynı adrese farklı tc ler ile çok alışveriş sıkıntı yaratırmı biraz temu-shein derken kontolü kaybettim![]()