Shein indirimli ürünler

hocam bu kulaklıgın linkini atabilir misiniz herkes hangi linkten alıyor ben de alayım
KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Üst Düzey Bas Kulaklıklar, Geliştirilmiş Harman Ayarı, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Gümüş)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

KZ KZ Castor - Kulak İçi İzleme Kulaklıkları, HiFi Üst Düzey Bas Kulaklıklar, Geliştirilmiş Harman Ayarı, Ayarlanabilir Ses, Gürültü Önleyici IEM, Çift Dinamik Sürücülü Kablolu Kulaklıklar, 2PIN-C Çıkarılabilir Kablo, Şarkıcılar ve Müzisyenler İçin Uygun (Gümüş)
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Siyahıyla gümüşü arasında fark var mı ne renk terich ettiniz.

Arkadaşlar 2 ayrı sipariş vermiştim aynı anda birisi İstanbul'da kaldı bekliyor öyle, diğeri aynı gün İstanbul'a geldi kargoya verilmiş bile. Var mı böyle olan?

benimki 3 gündür istanbulda kaldı. iğrenç yavaş geçiyor süreç benim için :D hala takiplere bakıyorum aras ve kargoist bi durum yok çıkmıyor. kaybettiler bence benim kargoyu :D

benimki 3 gündür istanbulda kaldı. iğrenç yavaş geçiyor süreç benim için :D hala takiplere bakıyorum aras ve kargoist bi durum yok çıkmıyor. kaybettiler bence benim kargoyu :D
Bekliyorum 10 unda geldi İstanbul'a, biri yolda diğeri nerde Allah bilir. 😄

arkadaşlar aynı adrese farklı tc ler ile çok alışveriş sıkıntı yaratırmı biraz temu-shein derken kontolü kaybettim :D

Bu siteyi gözüm tutmadı. Bana göre değil. Ben tam gaz Temu'ya devam :D 3 hesaptan verdiğim sipariş böyle gözüküyor. Üstelik sitede ürün hala satışta. Fazla indirim olduğu için uyanıklık yapıyorlar gibi.

Alıntıyı görüntüle
2 hesaptaki ürünü iptal ettim. 3. hesaptakini ne olur ne olmaz diye mh mesaj atmıştım onu göndermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar aynı adrese farklı tc ler ile çok alışveriş sıkıntı yaratırmı biraz temu-shein derken kontolü kaybettim :D
bir şey olmaz 15 farklı tc kullanıyorum 4 aydır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri