emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,102
50 liraya falan aldim sanırım 2m liğiniUgreenin 240 w 1m kablosunu 200 TL'ye almıştım amazondan
50 liraya falan aldim sanırım 2m liğiniUgreenin 240 w 1m kablosunu 200 TL'ye almıştım amazondan
24 sipariş verdim yazdıktan sonra 3 tane daha verdim sıkıntılı memura gelmesekte kurtulsam şu beladan2 hesaptaki ürünü iptal ettim. 3. hesaptakini ne olur ne olmaz diye mh mesaj atmıştım onu göndermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir şey olmaz 15 farklı tc kullanıyorum 4 aydır.
Sheinden mı50 liraya falan aldim sanırım 2m liğini
evetSheinden mı
Bilmiyorum hocam ben güvenmiyorum o kadar birde ihtiyacım vardı zaten
180e aldım keycapler geldi bile güzel ama tr tuş olmayınca değiştiremedim hepsini boy farkları olduAğam bari sen yapma![]()
ürün aynı ürün neye güvenmiyorsunuzBilmiyorum hocam ben güvenmiyorum o kadar birde ihtiyacım vardı zaten
Hocam temu,sheinden herhangi bir markanin adıyla bir şey satıldığı zaman güvenmiyorum amazondan orijinal satıcısıdan aldımürün aynı ürün neye güvenmiyorsunuz
ugreenin 240 w ve essagerin 240 w kablolarını aldım kalitesi çok güzel kesinlikle alınır essagerin ekranındaki W değeride doğru gösteriyortelefon şarj kablosu falan alınmaz sanırım buralardan. MFI lisans vs. yazıyor ama vasatın vasatı gibi geldi ürünler genel olarakvar mı alıp kullanan fikir sahibi olalım?
aynı adres farklı tc yaparak 24 ayrı sipariş verdim 17 si geldi diğerleri yoldaarkadaşlar aynı adrese farklı tc ler ile çok alışveriş sıkıntı yaratırmı biraz temu-shein derken kontolü kaybettim![]()