Parçalar çok iyi duruyor tek tek toplamaya göre daha ucuz birdeBen de aynısından almayı düşünüyorum vatanda buna benzer sistem vardı ama bu daha mantıklı görünüyor. Bugün itopyaya gittim bu sistem internete özelmiş ellerinde yokmuş.
Maksimum bütçeniz nedir?Parçalar çok iyi duruyor tek tek toplamaya göre daha ucuz birde
Yani çok zorlarsam en fazla 40 olur ama o kadar çıkmak istemiyorum zaten oynadığım oyunlar veya günlük işlerim için gerekli değil diye düşünüyorum ama kararsızım şimdi vatandaki %10 indirimle şu iki sistem de hoşuma gitti bayağı 34730 TL, 32 GB ram olan var o da 36750 sizin tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürlerMaksimum bütçeniz nedir?
Yani çok zorlarsam en fazla 40 olur ama o kadar çıkmak istemiyorum zaten oynadığım oyunlar veya günlük işlerim için gerekli değil diye düşünüyorum ama kararsızım şimdi vatandaki %10 indirimle şu iki sistem de hoşuma gitti bayağı 34730 TL, 32 GB ram olan var o da 36750 sizin tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürler
Çok makbule geçer klavye ve Mouse için ayrı ayrı 3500 bütçe ayırdım Mouse kablosuz olmalı mutlakaEkran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i XPG Lancer, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Sepette fiyat 35.005 TL'ye düşüyor. Klavye mouse vb. de önerelim mi?AMD R5 7500F - RX 9060 XT 8G - B650M-R - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT 8G - B650M-R - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitör de önerelim mi? Hepsi dahil bütçeniz nedir?Çok makbule geçer klavye ve Mouse için ayrı ayrı 3500 bütçe ayırdım Mouse kablosuz olmalı mutlaka
Yok teşekkür ederim monitörüm var. İkisi için en fazla 8000Monitör de önerelim mi? Hepsi dahil bütçeniz nedir?
Onun yerine bunu yapman daha iyi olur:Yok teşekkür ederim monitörüm var. İkisi için en fazla 8000
Fiyatı olarak biraz beni zorlar açıkçası diğeri daha çok içime sindi fiyat olarak. Klavyeyi beğendim Mouse için daha fazla bütçe artırmama gerek varmı bu işimi görür gibiOnun yerine bunu yapman daha iyi olur:
Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Adata 1 TB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Fiyat sepette 44.426 TL oluyor.AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 12GB - A620M - 500GB - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)
AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mousewww.gamegaraj.com
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dragon Knot, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dragon Knot, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fiyatına göre bayağı kaliteli mouse.Mouse için daha fazla bütçe artırmama gerek varmı bu işimi görür gibi
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinFiyatına göre bayağı kaliteli mouse.