PC açılırken sorun yaşıyorum

Açıldı hocam bir sıkıntı çıkarmadı 3200 MHz olanla açtım şuan
Bir süre böyle kullan hocam, ben ramden şüphelendim. Ya da şimdi bir kaç kere kapatıp açabilirsin, normalde o dediğin sürekli veya çok fazla olur muydu? Sürekli olan bir şey ise ve şimdi olmazsa evet, sorun rammiş. Nadir olan bir şey ise, bir süre emin olmak için böyle kullanman gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi diğeriyle mi deniyim hocam
Diğerini denemene gerek yok, bu ram ile o sorun tekrar olacak mı diye dene, olmazsa ramler çakışıyor. Bu yüzden dual kit alıyoruz.

Bir süre böyle kullan hocam, ben ramden şüphelendim. Ya da şimdi bir kaç kere kapatıp açabilirsin, normalde o dediğin hep veya çok olur muydu? çok oluyorsa, ve şimdi olmazsa evet rammiş. Nadir olan bir şey ise, bir süre emin olmak için böyle kullanman gerekebilir.
Ben monitör veya ekran kartından şüphelenmiştim hocam ama DP port hariç tüm kabloları değiştirip denedim bir sıkıntı görmemiştim

Ben monitör veya ekran kartından şüphelenmiştim hocam ama DP port hariç tüm kabloları değiştirip denedim bir sıkıntı görmemiştim
Hocam boot almıyor dediniz, anakart da herhangi sorun ışığı yanmıyor ise o zaman ekran kartı veya ekran kartı kablolar veya monitör olabilir. Bir de VGA(ekran kartında sorun olduğunu belirtir) ışığı yanarsa, ekran kartından şüphelenebilirsiniz ama o da yanıltıcı benim birçok kez VGA aşığı yanıp, asıl sorunun anakartta olduğu çok oldu.

Hocam boot almıyor dediniz, anakart da herhangi sorun ışığı yanmıyor ise o zaman ekran kartı veya ekran kartı kablolar veya monitör olabilir. Bir de VGA(ekran kartında sorun olduğunu belirtir) ışığı yanarsa, ekran kartından şüphelenebilirsiniz ama o da yanıltıcı benim birçok kez VGA aşığı yanıp, asıl sorunun anakartta olduğu çok oldu.
Anladım hocam yarın bide DP port kablosu alıp denicem bakalım şuan bi sıkıntı yok ama ondan kaynaklı mı oluyor monitörü denemek içinde diğer evimden laptopumu getirip ona bağlıcam

Geri