Komilik mesleği nasıldır

Reaksiyon skoru
2
Kampüste bir pidecide komilik ilanı buldum, başvurmak istiyorum da daha önce hiçbir deneyimim olmadı. Saatleri uyuyor, maaşı asgari ücret. Çalışkan, bir şeyi hemen kapan biriyim. Komilik yapabilir miyim? Paraya ihtiyacım var asgari de olsa. Deneyimli arkadaşlar yazarsa mutlu olacağım

komilik=amelelik=düşük maaş. ancak işleyiş hep böyle. sürekli hareket halinde olmak ayakta durmak müşteri olmasada bişeyler yapman gereken bir meslek. bütün el işlerini sen yapıyorsun demek yani. sabırlı her insan üstesinden gelir. bi aralar ben de restorantta yapmıştım küçükken sabah 6- gece 12 ye kadar durmadan ayaktaydım. pideci işini her halükarda yaparsın bence

AMELELİĞİN TÜRKÇE ANLAMIYLA BAŞKA İSMİDİR TÜRKÇE ANLAMI İSE KOMİLİKTİR

Kampüste bir pidecide komilik ilanı buldum, başvurmak istiyorum da daha önce hiçbir deneyimim olmadı. Saatleri uyuyor, maaşı asgari ücret. Çalışkan, bir şeyi hemen kapan biriyim. Komilik yapabilir miyim? Paraya ihtiyacım var asgari de olsa. Deneyimli arkadaşlar yazarsa mutlu olacağım
Komilik berbat meslek garsonluk yaparsın müşteri yokken mutfakta bir şeyler kesersin oturamazsın dinlenemesin düşük maaş verirler badana bile yaparsın kölelik resmen

Geri