Xiaomi Redmi Note 14 Pro 512 GB 12 GB Alinir mi?

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
15.869 e satilabiliyor, butce 15 gibi. muzik dinliyorum genel olarak sarji iyi gitsin. onun disinda su aralar telefon oyunlarina sardim islemcisi pes gibi oyunlari fullde kaldirirsa iyi olur pubg oynamiyorum.

suanki telefonum redmi note 9 ve cok kasiyor, donuyor, cokuyor kapaniyor vs.

Hocam galiba yurt dışı alacaksın
Tavsiyem xiaomi 14t bulursan onu alman
Belki 1-2k daha pahalı olabilir ama aradaki kalite farkı uçurum

hocam yurtdisi oldugunu fark etmemisim. ne yapmaliyim sizce? a36 iyi mi? brawl stars pes falan kaldirir mi? veya ek para verip turkiyeden mi almaliyim?
A36 iyidir hem tr garantili hemde oyunları oynatır

A36 iyidir hem tr garantili hemde oyunları oynatır
aradaki farki odeyip turkiyeden xiaomi alsam iyi olmaz mi? kulaklik olarak airpods kullaniyorum bir sorun cikarir mi samsungda veya xiaomi de?
yeni telefon alirsam kulakligi da onun markasindan almak isterim, ek ozellik falan oluyormus sanirim

aradaki farki odeyip turkiyeden xiaomi alsam iyi olmaz mi? kulaklik olarak airpods kullaniyorum bir sorun cikarir mi samsungda veya xiaomi de?
yeni telefon alirsam kulakligi da onun markasindan almak isterim, ek ozellik falan oluyormus sanirim
Farketmez
Ama samsung xiaomi den iyidir

15.869 e satilabiliyor, butce 15 gibi. muzik dinliyorum genel olarak sarji iyi gitsin. onun disinda su aralar telefon oyunlarina sardim islemcisi pes gibi oyunlari fullde kaldirirsa iyi olur pubg oynamiyorum.

fiyat çok iyi daha enayi bi tanıdığım 27 bine turkcellden düz 14 almış 12 ay taksitli

14pro alınabilecek bir telefon değil bence 13pro bile daha iyi, 13pro yada a36 bak a36 daha iyi olur biraz daha çıkabilirsen

Geri