- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Daha ucuzda olsa A36 daha iyi. Kağıt üstünden bakıp gelenler gülücük reaksiyonu atmayı bıraksın
Emcüklemişler.Redminin 3 katı kar etmiştir turkcellfiyat çok iyi daha enayi bi tanıdığım 27 bine turkcellden düz 14 almış 12 ay taksitli
yurtdisi oldugu icin istemiyorum hocam sikinti olabiliyor.fiyat çok iyi daha enayi bi tanıdığım 27 bine turkcellden düz 14 almış 12 ay taksitli
a56 iyi mi?14pro alınabilecek bir telefon değil bence 13pro bile daha iyi, 13pro yada a36 bak a36 daha iyi olur biraz daha çıkabilirsen
a56 iyi midirDaha ucuzda olsa A36 daha iyi. Kağıt üstünden bakıp gelenler gülücük reaksiyonu atmayı bıraksın
İyiyurtdisi oldugu icin istemiyorum hocam sikinti olabiliyor.
a56 iyi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a56 iyi midir
Direnç kayıtlı olarak alırsan sorunsuz kullanırsın.yurtdisi oldugu icin istemiyorum hocam sikinti olabiliyor.
a56 iyi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a56 iyi midir
Redmi note 14 pro plus yd 12/512 14 bine aldık 1.5 ay civarı . Direnc,server henüz atılmadı kışın atmayı düşünüyorum. Ki zaten 2026 8. Aya kadar açık kalacak telefon. Telefonculara veya facebook gruplarina sorup alacaksın telefonu.o nasil oluyor hocam hic bilgim yok boyle konularda
o nasil oluyor hocam hic bilgim yok boyle konularda