- Konu Sahibi Konu Sahibi
ayip ediyonteşekkürler, konuyu açandan daha işe yarar bir mesaj

ayip ediyonteşekkürler, konuyu açandan daha işe yarar bir mesaj
troysa olabilirYeni hesap açtım ve ödeme kısmında 767 TL'ydi alayım dedim ama bir türlü ödemeyi almıyor hata verip duruyor başka kartlar ile denedim yine olmuyor aynı sorunu yaşayan başka birisi var mı?
Belki sanal kart olduğundandır dedim normal kart ile denedim olmadı, yurtdışı alışveriş kapalıdır dedim onu açıp denedim olmadı, mastercard, visa denedim olmadı ne yaptıysam olmadı hocam.troysa olabilir
yanlış yazmışım hocam afedersiniz, 10 Eylül diyecektim.Oha hocam 1 ay olmuş hala gelmedi mi
Fatura vs. bilgileri için tc vs. doğru girmen gerekiyor sanmıyorum onunla alakalı olduğunu ama denemeye değer fatura bilgilerini kontrol et bakalımBelki sanal kart olduğundandır dedim normal kart ile denedim olmadı, yurtdışı alışveriş kapalıdır dedim onu açıp denedim olmadı, mastercard, visa denedim olmadı ne yaptıysam olmadı hocam.
perakende satış fiyati çok yüksek gümrükten geçmez belki diye200tl farkla fifine k669b almak daha mantikli degil mi?
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
700 küsüre gelmesi lazım alınır836₺ ye geliyor alınır mı?
O yine iyi, bana 900e geliyor700 küsüre gelmesi lazım alınır