Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 605
arkadaşa gelmiş kargo benimkide ulaşmış aras kargo ile , memnun şuanda mikrofondan
Kargo garantisini kapat ve puanları da kullanO yine iyi, bana 900e geliyor
palda gözükmüyor tr kargoları yerel taşıyıcı kimse alınca mesaj gelir.Ya arkadaşlar kargo takibini nasıl yapıyoruz shein'de en son havalimanına iniş yaptığı yazıyor sonrası yok.
bende yükleme tamamlandı dedi bu ne demek kaç günde elime ulaşırpalda gözükmüyor tr kargoları yerel taşıyıcı kimse alınca mesaj gelir.
Kargo garantisini çıkarmamışsın diye gözüküyor, ve benim kişisel tahminim puanları kullanmadın, manuel olarak kullanman gerekiyor orada bir yerden basıp.O yine iyi, bana 900e geliyor
Bende o aşamadan 5 gün sonra teslim edildi.bende yükleme tamamlandı dedi bu ne demek kaç günde elime ulaşır
Bana havaalanına indikten 2 gün sonra yerel firmadan mesaj geldi, oradan takip ettim. mesaj geldikten 1 gün sonra da kargo geldi.Ya arkadaşlar kargo takibini nasıl yapıyoruz shein'de en son havalimanına iniş yaptığı yazıyor sonrası yok.
Hayır hocam olmuyor, "Lütfen tekrar denemek için başka bir ödeme yöntemi seçin veya satıcıyla iletişim kurun" sürekli bu hatayı verip duruyor.yanlış yazmışım hocam afedersiniz, 10 Eylül diyecektim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fatura vs. bilgileri için tc vs. doğru girmen gerekiyor sanmıyorum onunla alakalı olduğunu ama denemeye değer fatura bilgilerini kontrol et bakalım
%85’e nasıl ayarlıyoruz. Bende biraz var dipsesBugün geldi mikrofon. %85 ses ayarında dipses yok tertemiz
sistem-ses-diğer ses ayarları-kayıt-mikrofon-sağ click özellikler- düzeyler.%85’e nasıl ayarlıyoruz. Bende biraz var dipses