NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,307
a2 önünde ek filtre yok, youtube incelemelerinde yoktumikrafo nu kullanan arkadaşlar sizde önde ek bir filtre varmı acaba? fotolarda gözüküyor ama kutuda çıkmadı.
a2 önünde ek filtre yok, youtube incelemelerinde yoktumikrafo nu kullanan arkadaşlar sizde önde ek bir filtre varmı acaba? fotolarda gözüküyor ama kutuda çıkmadı.
Sonradan fark ettim hocam, sağolun.a2 önünde ek filtre yok, youtube incelemelerinde yoktu
Teşekkür ederim bakalım ben de 10 Ağustos'ta sipariş ettim. Geldiğinde yazarım![]()
yanlış yazmışım hocam afedersiniz, 10 Eylül diyecektim.
Nasıl memnun musunuz peki?Güncelleme: 20 Eylül'de siparişim teslim edildi arkadaşlar 10 günde geldi KargoIST firmasıyla bilginize.
Nasıl memnun musunuz peki?
Altında dokunmatik mute tuşu varBen memnunum.
Bu ışığını nasıl kapatıyoruz ? Bir türlü bulamadım gecede rahatsız ediyor.
Hocam ben direk ışığı kapatıp miki kullanmak istiyorum ancak o tuş bende düzgün çalışmıyor sanırsam ya 20 30 defa deniyorum öyle mute atıyor ya da atmıyorAltında dokunmatik mute tuşu var
Güle güle kullanın. Benimki de TR'ye gelmiş. Bu hafta içinde ulaşır belki.Ben memnunum.
Bu ışığını nasıl kapatıyoruz ? Bir türlü bulamadım gecede rahatsız ediyor.
bitmişIndirim bittimi yoksa bendemi olmuyo
Yani profesyonel kullanımda değil tabii. Kulaklık masanın öbür ucunda durmasına rağmen (benden yaklaşık yarım metre uzakta) sesim karşıya gayet net gidiyor ve çok çok temiz gidiyor. Sadece discord üzerinde denedim kayıt vs almadım. Arkadaşlarım önceki kulaklık mikrofonuna göre dağlar kadar kalite farkı olduğunu söylüyor. Mute tuşu çok güzel işlevsel. Tek falsosu RGB kapanmıyor. Mute atmanız gerekiyor illa RGB kapatmak için.Nasıl memnun musunuz peki?
Discord'da sesi iyi iletmesi yeterli hocam. Profesyonel amaçla kullanmayı düşünmüyorum. Quadcast2'yi satılığa koydum ve bunun performansını merak ediyorum.Yani profesyonel kullanımda değil tabii. Kulaklık masanın öbür ucunda durmasına rağmen (benden yaklaşık yarım metre uzakta) sesim karşıya gayet net gidiyor ve çok çok temiz gidiyor. Sadece discord üzerinde denedim kayıt vs almadım. Arkadaşlarım önceki kulaklık mikrofonuna göre dağlar kadar kalite farkı olduğunu söylüyor. Mute tuşu çok güzel işlevsel. Tek falsosu RGB kapanmıyor. Mute atmanız gerekiyor illa RGB kapatmak için.