🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

mikrafo nu kullanan arkadaşlar sizde önde ek bir filtre varmı acaba? fotolarda gözüküyor ama kutuda çıkmadı.
a2 önünde ek filtre yok, youtube incelemelerinde yoktu

Nasıl memnun musunuz peki?
Yani profesyonel kullanımda değil tabii. Kulaklık masanın öbür ucunda durmasına rağmen (benden yaklaşık yarım metre uzakta) sesim karşıya gayet net gidiyor ve çok çok temiz gidiyor. Sadece discord üzerinde denedim kayıt vs almadım. Arkadaşlarım önceki kulaklık mikrofonuna göre dağlar kadar kalite farkı olduğunu söylüyor. Mute tuşu çok güzel işlevsel. Tek falsosu RGB kapanmıyor. Mute atmanız gerekiyor illa RGB kapatmak için.

Yani profesyonel kullanımda değil tabii. Kulaklık masanın öbür ucunda durmasına rağmen (benden yaklaşık yarım metre uzakta) sesim karşıya gayet net gidiyor ve çok çok temiz gidiyor. Sadece discord üzerinde denedim kayıt vs almadım. Arkadaşlarım önceki kulaklık mikrofonuna göre dağlar kadar kalite farkı olduğunu söylüyor. Mute tuşu çok güzel işlevsel. Tek falsosu RGB kapanmıyor. Mute atmanız gerekiyor illa RGB kapatmak için.
Discord'da sesi iyi iletmesi yeterli hocam. Profesyonel amaçla kullanmayı düşünmüyorum. Quadcast2'yi satılığa koydum ve bunun performansını merak ediyorum.

20 Eylül’de satın aldım 25 Eylül’den beri uçak varış havaalanına varır. Adımında. Normal mi bu kadar sürmesi?

Geri