🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Hocam bilmediğimden soruyorum, bugüne kadar fifine mikrofon kötü olduğunu görmedim. Sizin belirtmiş olduğunuz marka da şimdi ilk defa gördüm. Nette baktım pek bilgide yok. Neye göre kıyaslama yaptınız
Comse sadece Türkiye'de satıcının üstüne bastığı yazı. YouTube 'da me6p veya Google 'a yazarsanız çıkar.

alacam da üşeniyorum hep. termal ped'de almadım

satın aldım ama yazdığından 10-20 gün erken geldi. başka şehirdeyim teslim alamıyorum. kargoist ürün otomatik iade olur dedi. bu fiyatı kaçırmak istemiyordum, ne yapmalıyım beyler?

me6p ile a

2 aynı mı
değil.
1757585995299.webp

mikrofon sehpası ile kullanmak daha çok hoşuma gidiyor bu ürün sanırım öyle değil. mikrofon sehpası alıp ona takılabilir mi? bilen varmı acaba

satın aldım ama yazdığından 10-20 gün erken geldi. başka şehirdeyim teslim alamıyorum. kargoist ürün otomatik iade olur dedi. bu fiyatı kaçırmak istemiyordum, ne yapmalıyım beyler?
Kargocunun bırakabileceği bir yer varsa bıraktırabilirsen bıraktır bazıları kabul ediyo bazıları bizzat teslim etmem gerekiyo diye diretiyor şans işi dene bakalım

Bizim kargolar hep kapıya bırakılıyor veya komşuya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri