amd nvidia intel hangisi lazımÇok sık bu ekran kartı hakkında konu açtım biliyorum fakat kusura bakmayın.
İkinci el ekran kartı almak istiyorum bütçem tam olarak 12k ne önerirsiniz.
hocam bilmiyorum bende amd 6650xt vardı abime kasa topladık kendime yeni alıp benimkini abime vericem inan bilmiyorum en mantıklı tercihi yapmaya çalışıyorumamd nvidia intel hangisi lazım
nvıdıa denemek istiyorum bir yandan ama tamamen ileriye dönük bir şey istiyorum bunu aldıktan sonra kolay kolay 5 sene kart değişmem gibi ekstra bir şey olmazsaRX6800 aralarındaki en iyi performansa sahip kart ama illa NVIDIA alıcam diyorsan 3080 bakabilirsin ama VRAM olarakta çok iyi bir kart değil performans olarak iyi olsa da ondan AMD kartın avantajı çok fazla
3080 kullanıcısı olarak söylüyorum 3080 VRAM konusunda eksik bir kart olduğundan duruma göre geriye düşen bir kart ve bundan ötürü çok önermek istemediğim bir kart aslında ama performansı iyi bir kart fiyatına göre ama tabii ki bir RX 6800 XT kadar iyi değil bence geleceğe yönelik RX 68000XT size daha iyi bir seçenek olacaktır native performansta 4070'den bile iyi bir kart o yüzden gelecek için en iyi seçenek olacaktır diye düşünüyorumhocam bilmiyorum bende amd 6650xt vardı abime kasa topladık kendime yeni alıp benimkini abime vericem inan bilmiyorum en mantıklı tercihi yapmaya çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nvıdıa denemek istiyorum bir yandan ama tamamen ileriye dönük bir şey istiyorum bunu aldıktan sonra kolay kolay 5 sene kart değişmem gibi ekstra bir şey olmazsa
butceyi yuzyirmi bin tl olarak okudumÇok sık bu ekran kartı hakkında konu açtım biliyorum fakat kusura bakmayın.
hocam tam link atsan bile okeyimbutceyi yuzyirmi bin tl olarak okudum
sana tavsiyem su ikinci elden bulabildigin en guncel herhangi bir kart olabilir. ama kesinlikle (eger mumkunse tabi) vram yuksek bir kart sec
120k görünce herhalde dedim 5090 alacak. 2. El 3080 /ti falan bakabilirsin.Çok sık bu ekran kartı hakkında konu açtım biliyorum fakat kusura bakmayın.
onu alsam bile şuan ki bilgisayarım onu hak edeceğini sanmıyorum120k görünce herhalde dedim 5090 alacak. 2. El 3080 /ti falan bakabilirsin.
Ben olsam en yuksek vramli bir nvidia alirim. bu arada 3080 veya 3080 ti yok... guncel kartlara cikildi mi vramlar asagi dusuyor. En guncel olanlar. Oneri he bunlar hemen atlayip almahocam tam link atsan bile okeyimşakası bir yana güncellik konusunda bir fikrim yok yapabileceğim maks benchmarktan karşılaştırmak ve youtube fps değerlerini karşılaştırma şuan 3080 baya iyi gözüküyor 6800xt fps olarak üstünde kalıyor birazcık fakat nvıdıa oldğundan da 3080 özelinde gitmek istiyorum tam emin değilim
Pazarlık vs. Bir şekilde denk düşerse diye dedim hocam. Niye niye hak etmesin ilerde upgrade atarsın hak eder.onu alsam bile şuan ki bilgisayarım onu hak edeceğini sanmıyorumbende 3080 düşünüyorum ti modelleri biraz tuzlu
bide ben listenin en basindan baktim daha uygun fiyata bu tipde gpular olabilirBen olsam en yuksek vramli bir nvidia alirim. bu arada 3080 veya 3080 ti yok... guncel kartlara cikildi mi vramlar asagi dusuyor. En guncel olanlar. Oneri he bunlar hemen atlayip alma
nvidia
![]()
GIGABYT RTX 3060 12 gb - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1250364045
GIGABYT RTX 3060 12 gb - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
ASUS RTX 3060 12 GB 192 Bit - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1270217716
ASUS RTX 3060 12 GB 192 Bit - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
EVGA RTX 3060 12 Gb - Evga Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1229999409
EVGA RTX 3060 12 Gb - Evga Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
amd
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
AMD 6700xt Red Devil Ekran Kartı - AMD Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1268817160
AMD 6700xt Red Devil Ekran Kartı - AMD Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com