Okulların Açılma Durumu

Ben de 9. sınıfa geçdim ama haberleri izleyemedim uzakdan eğitim canlı dersle mi yoksa televizyon üzerinden mi olacak?
galiba her ikiside çünkü Bakan Ziya SELÇUK ''Açık ise uzaktan eğitim ve EBA televizyonları ile kapatılacak '' demiş

çok teşekkür ederim ama sorun kitap değil içimde bir korku var bu sene yapamazsam diğer seneleri etkileyecek gibi ego olarak algılamayın ama başarılı bir öğrenciyim ve Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim büyük korkuda burdan geliyor
yaparsın kçum konular aşırı basit ama ben 1 erkeği 24 erkein içinden alıp 24 kıza koyarsan tavan olan bazı konuar var ders takmadım

çok teşekkür ederim ama sorun kitap değil içimde bir korku var bu sene yapamazsam diğer seneleri etkileyecek gibi ego olarak algılamayın ama başarılı bir öğrenciyim ve Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim büyük korkuda burdan geliyor
puanınız kaçtı?

GAYET İyi
daha 9 a yeni geçtim
Uzaktan eğitim olduğunda hissettiğim:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen sınırlı bir müfredat koyarlar
SINAV OLMAMASI DİLEĞİYLE
aahhahaaha aynen böyle hissediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sevindikçe ailem üzülüyor bu çocuk bu halle nasıl üniversite kazanacak diye bakıyorlar.

Online eğitimde ilk günlerden ödev veren hoca olursa ekrandan mermi ışınlayarak vururum onu

Nasıl yani özel okul olunca puan fazla mı oluyor.
hayır ama özel okullarda eğitim daha iyi (aslında disiplin bozuk her 2 yeride tattım özel ve devlet okulu)
ve özel okulda hep çalışkan görünenler ve a*** lar var okulda
yani özel okul devlet okulundan kötü

Geri