GAYET İyiOkullar 21 Eylülde açılacakmış :/ Liseye yeni geçtim ve çok kötü etkileyeceğini düşünüyorum uzaktan eğitim iyi fakat yüz yüze eğitim kadar etkili değil birde müfredat konusu var onlarda sanırım sonradan belli olur.
Boşver zaten pc alacaktım bol bol oynarım işte (!)Okullar 21 Eylülde açılacakmış :/ Liseye yeni geçtim ve çok kötü etkileyeceğini düşünüyorum uzaktan eğitim iyi fakat yüz yüze eğitim kadar etkili değil birde müfredat konusu var onlarda sanırım sonradan belli olur.
Katılıyorum.9.sınıfı insanların abarttığına bakma sakın gerçekten istiyorsan evde de çok güzel çalışabilirsin
Evde çalışmak okulda çalışmaktan daha yararlı fikrine katılmıyorum fakat isterse çokta güzel çalışabilir.Katılıyorum.
Bana kalırsa evde çalışmak okuldan daha yararlı.
çalısabilirim ama EBA dersleri çok ama çok alt düzeyden alıyor zaten bana da başka çare kalmıyor evde çalısmaktan başka9.sınıfı insanların abarttığına bakma sakın gerçekten istiyorsan evde de çok güzel çalışabilirsin
çok teşekkür ederim ama sorun kitap değil içimde bir korku var bu sene yapamazsam diğer seneleri etkileyecek gibi ego olarak algılamayın ama başarılı bir öğrenciyim ve Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim büyük korkuda burdan geliyorzor değil ben sana kitap gelmezse geçen senenin kitaplarının içini atarım yada pf bulruz
bencede okuldaki sigara kokusu v.b mikrofonumu hiiç açmadan tonguç dinler gibi dinliyorum çokta eğlenceli oluyor ben ilk uzaktan eğitim görünntülü konuşma gününde yasak olmasına rağen dışarıya çıktım bakkala gittim çokda eğlenceliydi ayrıca okuldaki kekoları görmüyorum sadece ders öğretmeni kitap ve defter okuldak rahatsız sıra sınıfta konuşanlar desi bölenler tahtaya çıkıp yapamayanlardan daha iyiKatılıyorum.
Bana kalırsa evde çalışmak okuldan daha yararlı.