Casper Excalibur G870 Hoparlör Sorunu

tahao91

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. Sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Casper Excalibur G870 bir dizüstü bilgisayarım var. Ücretsiz bakım garantisi kapsamında genel bir bakıma yollamıştım. Geldiğinde bilgisayarın hoparlöründen ses gelmiyordu. Aygıt yöneticisinde Realtek vs bir çıkış gözükmüyor. Kulaklık bağladığımda çalışıyor ancak hoparlörden ses vermiyor. Bende Casper'ın kendi sitesinden tek tek driverları indirip kurdum yeniden başlattım Realtek hata veriyor resimleri eke bırakacağım. Driver Booster, Snappy hepsini denedim ancak hala çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
WhatsApp Görsel 2025-09-15 saat 14.17.45_d9baf828.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-15 163857.webp

Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. Sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Casper Excalibur G870 bir dizüstü bilgisayarım var. Ücretsiz bakım garantisi kapsamında genel bir bakıma yollamıştım. Geldiğinde bilgisayarın hoparlöründen ses gelmiyordu. Aygıt yöneticisinde Realtek vs bir çıkış gözükmüyor. Kulaklık bağladığımda çalışıyor ancak hoparlörden ses vermiyor. Bende Casper'ın kendi sitesinden tek tek driverları indirip kurdum yeniden başlattım Realtek hata veriyor resimleri eke bırakacağım. Driver Booster, Snappy hepsini denedim ancak hala çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ses kulaklıktan geliyorsa sorun hoparlörlerde demektir hocam.
Ya bağlantısını yapmayı unuttular yada zarar verdiler donanıma.
Arayın ve durumu belirtin muhtemelen tekrar göndermeniz gerekecek. :rolleyes:

Laptop işlemcisi nedir?
12. nesil İntel Core i7-12700H
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kulaklıktan geliyorsa sorun hoparlörlerde demektir hocam.
Ya bağlantısını yapmayı unuttular yada zarar verdiler donanıma.
Arayın ve durumu belirtin muhtemelen tekrar göndermeniz gerekecek. :rolleyes:
Bende driverdan falandır diye kendimi avutmuştum. Öğrenciyim 1 haftadır gelmesini bekliyordum geldi şimdi gönderirsem 1 hafta daha gelmesini bekleyeceğim galiba🥲

Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. Sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Casper Excalibur G870 bir dizüstü bilgisayarım var. Ücretsiz bakım garantisi kapsamında genel bir bakıma yollamıştım. Geldiğinde bilgisayarın hoparlöründen ses gelmiyordu. Aygıt yöneticisinde Realtek vs bir çıkış gözükmüyor. Kulaklık bağladığımda çalışıyor ancak hoparlörden ses vermiyor. Bende Casper'ın kendi sitesinden tek tek driverları indirip kurdum yeniden başlattım Realtek hata veriyor resimleri eke bırakacağım. Driver Booster, Snappy hepsini denedim ancak hala çözemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

kulaklıktan ses geliyorsa hoparlörden gelmiyorsa hoparlorun zımbırtısını takmayı unutmuş olabilirler aç içini tak onu düzelir kanka

kulaklıktan ses geliyorsa hoparlörden gelmiyorsa hoparlorun zımbırtısını takmayı unutmuş olabilirler aç içini tak onu düzelir kanka
onu nasıl söküp takacağım? ürün garanti kapsamı dışına çıkar mı veya herhangi bir zarar verebileceğim bir şey var mıdır? Söküp takma işlerinden çok anlamıyorum.

onu nasıl söküp takacağım? ürün garanti kapsamı dışına çıkar mı veya herhangi bir zarar verebileceğim bir şey var mıdır? Söküp takma işlerinden çok anlamıyorum.

Kanka garanti dışı kalır yüksek ihtimalle cihazı sen açtığn için ama analışlmaz büyük ihtimalle servis kendisi 1 defa açmış cünkü zaten ama garanti dışı kalsa bile garanti sanki ne kadar destek veriyor kullanıcı hatası veya sıkıntı yok diyip gönderiyorlar ürünü geri zarar verebileceğin bir şey yok eğer herşeye dokunmazsan tornavidayla sökcen alt kısmı oralarda bi kablo vardır boşta duran onu takcan yani laptoptan laptopa değişir ama 3-4 sene önce bendede vardı bu durum düzelmişti takınca bilgisayarcı ***** takmamisti

Hocam genelde gaming leptopları yada pcleri açtığında garanti kapsamı dışına çıkmıyor, gaming ürünlerde upgrade yapmak gayet normal ve olması gereken olduğu için böyle bir şey var, ürünün garanti belgesi elinizdeyse bir göz atın.

Geri