Yardım PC den yanık kokusu geliyor. Concord c-881 550w PSU var

xRedx

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar. PS sen 2 gün de 2 kez yanık kokusu geldi. Kapatıp soğumasını bekledikten sonra koku gelmiyor. PC Concord c-881 550w PSU var. Kötü bı PSU mu ? 1-2 yerde iyi değilmiş diye okudum. Sorun oysa doğiştireceğim. Yerine alabileceğim F/P PSU öneriniz var mı ?

Koku oradan geliyorsa sorun odur -_- toz falanda girmiş olabilir, bir ara toz yumağını ısıtarak koku oluyordu eski PC'de :ROFLMAO:

Selamlar. PS sen 2 gün de 2 kez yanık kokusu geldi. Kapatıp soğumasını bekledikten sonra koku gelmiyor. PC Concord c-881 550w PSU var. Kötü bı PSU mu ? 1-2 yerde iyi değilmiş diye okudum. Sorun oysa doğiştireceğim. Yerine alabileceğim F/P PSU öneriniz var mı ?
psunun etiketini atar mısın ?

psunun etiketini atar mısın ?
1000023604.webp

Ekler

• images (1) (11).webp
    images (1) (11).webp
    62.1 KB · Hit: 10
MKSADASÖDKASDMASKD

psu kötü , yanık kokusu psudan geliyor mu garanti veremem fakat kötü. 550w diye vadeden psu max 456w veriyor eğer çok güç çeken bir ekran kartından varsa bu yüzden koku geliyor olabilir sen her ihtimale karşı mümkünse değiş.
Ekran kartı AMD rx590. 550-600w arası önerebileceğin PSU var mı peki?

psu kötü , yanık kokusu psudan geliyor mu garanti veremem fakat kötü. 550w diye vadeden psu max 456w veriyor eğer çok güç çeken bir ekran kartından varsa bu yüzden koku geliyor olabilir sen her ihtimale karşı mümkünse değiş.
hocama katılıyorum ama sorunu bulmak adı altında psu yu sök vidalarını komple içini falan aç. kabloları bir kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri