❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

arkadaş hakaret edeceğin ya da savunacağın bir durum yok ortada insanlık hali olabilir altına yorum atmakta en doğal durum yoksa millet kafasına göre piyasası yükselen ürünleri iptal etmeye başlar.Şu konuyu açarken bile sana uyarı geliyor indirim olduğuna emin misiniz diye.Firmada bana kalrısa sırf sipariş kastı bakın bir numara mouse hangi mouse var.Yani burada vatan gibi savunulacak durum yok.Bak 1 de hangi mouse var reklamla alamazsın o sırayı.Alıntıyı görüntüle
elinde bunu bilerek yaptığına dair somut bir delil olmadığı sürece bencelerle hareket etmek yanlış sen burdan ürün alıp kullanmadan sadece bir siparişin iptal oldu diye kötü yorum yağdırırsan bu etik olmaz belkide dediğin gibi bilerek sipariş kasıp en çok satılanlarda göstermek için yaptı ama bunu bilemeyiz

elinde bunu bilerek yaptığına dair somut bir delil olmadığı sürece bencelerle hareket etmek yanlış sen burdan ürün alıp kullanmadan sadece bir siparişin iptal oldu diye kötü yorum yağdırırsan bu etik olmaz belkide dediğin gibi bilerek sipariş kasıp en çok satılanlarda göstermek için yaptı ama bunu bilemeyiz
Konuyu uzatmak istemiyorum ama insanlar yaşadığı deneyimleri iyi yada kötü yorum olarak yazabilirler.Bu sayade alışverişte şeffaflık artar.Eğer yorum olayı olmasa insanlar yine yüz yüze alışverişe devam eder çünkü alışveriş en olay itibar ve güvendir.Bunun örneği amazon aynı ürünü amazon satsa şu platformda kimse şüpheye düşmeden ürünün geleceğini bilirdi.Milletin amazon platformunda alışveriş yapmak istemesi kötü bir olayda bile müşteri memnuyetini ön plana çıkarması bu itibarı kazandırdı.Sende bu itibarı ya yaşarsın yada buradaki yorumlardan bilebilirsin.Ben bilerek yaptı derken firmadaki insanların kalbindeki niyeti bilemem ama müşterilere hiçbir dönüş yapmadan iptal edilmesi mouse un amazonda ön plana çıkması diğer platformlarda hala aynı firmanın satışa devam etmesi vb. olaylar insana bunu düşündürür.

Konuyu uzatmak istemiyorum ama insanlar yaşadığı deneyimleri iyi yada kötü yorum olarak yazabilirler.Bu sayade alışverişte şeffaflık artar.Eğer yorum olayı olmasa insanlar yine yüz yüze alışverişe devam eder çünkü alışveriş en olay itibar ve güvendir.Bunun örneği amazon aynı ürünü amazon satsa şu platformda kimse şüpheye düşmeden ürünün geleceğini bilirdi.Milletin amazon platformunda alışveriş yapmak istemesi kötü bir olayda bile müşteri memnuyetini ön plana çıkarması bu itibarı kazandırdı.Sende bu itibarı ya yaşarsın yada buradaki yorumlardan bilebilirsin.Ben bilerek yaptı derken firmadaki insanların kalbindeki niyeti bilemem ama müşterilere hiçbir dönüş yapmadan iptal edilmesi mouse un amazonda ön plana çıkması diğer platformlarda hala aynı firmanın satışa devam etmesi vb. olaylar insana bunu düşündürür.
bugüne kadar 50 tane ürünüm iptal yemiştir firma zaten dönüş yapmaz özür dileyip hesabına kupon tanımlaması gereken alışveriş yaptığın platformdur kötü yorum atarsın ama insanları örgütleyip kötü yorum yağmuruna tutalım puanı düşsün diyorsan bi etik ve ahlak anlayışını sorgulaman gerekir bencede uzamasına gerek yok iyi forumlar

Firma bu tip durumlarda dava acabilir , haberiniz olsun. Oyle ben kafama gore firmayi kotulerim , milleti orgutleyip magazayi linc ederrim filan derseniz , bir gun e devletten UYAP a girdiginiz zaman orada dava acildigini gorursunuz. Bu isler oyle basit degil.

1758006053575.webp

1758006065261.webp
1758006090110.webp

NE KADAR KÖTÜ KALPLİSİNİZ LAN BİR TANE MOUSE İÇİN YAPTIĞINIZ REZİLLİĞE BAKIN KÖTÜ KALBİNİZDE BOĞULUN REZİL HERİFLER UTANIYORUM SİZLERDEN

Desibela kötü değil ki zamanında rampage klavye aldım 2 tane niye bizim ülke böyle anlamıyorum tabi gelişmez bu ülke böyleleri yüzünden
TCK 125 , TCK 267 , TBK 49 , TMK 24-25 , TTK 54 maddelerinden dava yedikleri zaman gormek istiyorum bu linci organize edenlerin yuzunu.

satıcıları genelde sevmem ama yanlış fiyat yüzünden de böyle linçlemezdim, sonuçta ticarette alan da satan da memnun olması lazım, yoksa hayır gelmez

Dava falan açamaz, herkes yaşadığı deneyimi yazmış mesajlarda, yalan yada yanlış bir yorum var mı yorumlarda? Tabi ki yok, o zaman sorun ne anlamadım.
Orada ki mesajlardan birisi benim mesajım, daha önce i5 fiyatı ile i9 etiketi ile adını şimdi anımsayamadığım bir firmadan ürün almıştım. Adamlar aradı özür dilediler, lütfen siparişi iptal edin dediler, bende ettim iptal. Bu arkadaşlarda bizi adam yerine koyup bir mesaj atsalar bir telefon açsalar hiç sorun değil ben iptal ederdim siparişi. Kusura bakmayın arkadaşlar herkes yaptığı hatanın cezasını çekecek, zaten bu hale cezasızlık nedeni ile gelmedik mi?

Geri