Çözüldü✓ Bu Kasa Ve Psu Alınır Mı?

•|Gusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
668
Bütçe
5000
PSU:

KASA:

veya bunu almayı düşünüyorum

Alınır mı?

psu alınır kasa da attığın iki kasa da kötü değil ekran kartını da söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
Psu tek pcie çıkışı veriyor çünkü

PSU:

KASA:

Alınır mı?
Cx750 topoloji olarak NZXT'nin gerisinde. Bunun dışında pek bilgi yok. Yalnız corsair konnektör açısından daha zengin.

Cx750 topoloji olarak NZXT'nin gerisinde. Bunun dışında pek bilgi yok. Yalnız corsair konnektör açısından daha zengin.
Hocam o PSU çok pahalı siz bana bileşik şekilde Kasa-Psu önerebilir misiniz? kaç gündür arıyorum hâlâ net bir şey bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özelden yazmıştım bunu önerdi

Birde bunu önerdide kasayı pek beğenemedim

Xpg valor mesh var fakat ondaki PSU'nun iç bileşenleri muallakta. Sadece kyber ile benzer olduğunu biliyorum. Bunun dışinda pek seçenek yok zaten. O attığın FSP'ye bakılabilir. En azından gen5 desteği var onda.
Msi mag a750bn pek kaliteli değil. Farklı seçenekler daha iyi olur.

Xpg valor mesh var fakat ondaki PSU'nun iç bileşenleri muallakta. Sadece kyber ile benzer olduğunu biliyorum. Bunun dışinda pek seçenek yok zaten. O attığın FSP'ye bakılabilir. En azından gen5 desteği var onda.
Böyle bir kasada önerildi

Siz ne derseniz ona yönelicem baya kararsız kaldım bilgim olmadığı için

PSU:

KASA:

Alınır mı?
Çok aradım kasayi ventovg3004s aldım sizin attığınız psuyuda aynı aldım kafam rahat şuan

Çok aradım kasayi ventovg3004s aldım sizin attığınız psuyuda aynı aldım kafam rahat şuan
Bende aynısını almayı düşünüyorumda ikisini bileşik almak daha mantıklı gibi geliyor bana fiyat ve uyumluluk açısından.

Bende aynısını almayı düşünüyorumda ikisini bileşik almak daha mantıklı gibi geliyor bana fiyat ve uyumluluk açısından.
Aga ikisini bir arada koyanlar genelefe kaliteli malzeme kullanmıyo bence riske değmez tek al geç

Geri