Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 791
Bakım vakti geldi sanırım
22.05.2024 de garantisi bitti
eyvallah hocam oyunlarda bu değerleri görmüyor zaten biraz daha idare etsin satıcam80 derecenin üstü biraz sıkıntılı ama karta bir zarar vermez. Nvidia RTX 3070 ve RTX 3070Ti için maksimum sıcaklığı 93 derece olarak belirtmiş.
![]()
NVIDIA GeForce RTX 3070 Ailesi
Size en zorlu oyunlarda bile en iyi performansınızı göstermeniz için gereken gücü sunar.www.nvidia.com
Alıntıyı görüntüle
Normal değil hocam. Hangi modeli bu?
genel kullanımda sorun yok satarken uğraştıra bilir diye düşünüyorum satmadan önce bi bakım yapmam gerekecek muhtemelenNormal değil hocam. Hangi modeli bu?
Kötü model değil. Bakım sonrası rahat 10c düşüş yaşarsın.gigabyte rtx 3070 gaming oc
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
genel kullanımda sorun yok satarken uğraştıra bilir diye düşünüyorum satmadan önce bi bakım yapmam gerekecek muhtemelen
normalde 72 dereceydiKötü model değil. Bakım sonrası rahat 10c düşüş yaşarsın.
Bu bir yerden sonra thermal-throttling yemeye başlar, kartın asıl gücünü alamazsın. Bakım yaparak tekrar serinlet en iyisi.normalde 72 dereceydi
satarken uğraştırır bi ufakAşırı sıkıntılı bir sıcaklık değil bu, karta kalıcı hasar vermez ancak bir bakım yapsan daha iyi olacak. 80 altı olması her zaman daha iyi.
Aynı seviyelere bakım sonrası düşer. Tavsiyem aliexpressten PTM9750 macun alıp onunla değiştirmeniz olur.normalde 72 dereceydi
Hocam sorması ayıp kaça aldınız?zamanı gelmiş gibi hocam fanlar fullde çalışıyor bende 2.el 3070 aldım içi açılmamış 2 3 güne gelecek aorus master modeli sonucunu atarım