Neler Yeni

Yardım Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?

gigabyte gaming ile sıcaklık değerleri hakkında gene şikayet eden bir arkadaş daha vardı kart yeni çıktığında. İade edip içiniz rahat edebilir tabi. Sonra temiz kafayla tekrar bakarsınız.
gerçekten sıkıntı her gün alabileceğimiz bir ürün değil ,şimdi zaman geçtikçe bunun termal macununun etkiside azalıyor dereceler iyice artacak yarın ben bu kartı satmak istedim mi adam yüksek dereceleri görüp almaz almasada haklı bence, yani kartın genel normal sıcaklık derecesine lafım yok o normal fakat hotspot ve vram sıcaklığı aşırı dengesiz :(

Diğer kartlar ptm7950 ile geliyor bunlarda hala düz macun artı stok padler var haliyle onlara göre yüksek

Benimkine benzer sorun yaşayanlar olmuş Globalde iade edilmesi söyleniyor özellikle redditte

Redditteki elemanın sıcaklık değerlerine yakınım.

Galiba kartı geri iade edeceğim daha yaz tam gelmeden sıcalık böyle yazın kavrulur bu kart lanet olsun ya valla sinirim bozuldu sabah sabah
yahu kendinize maceramı arıyorsunuz kartınız bir şey yok o gördüğün sıcaklar her kartta yüksektir ne olmasını istiyorsun 62 derece oyunda 60 ı geçmiyor o kart bu kadar paranoyak olmayın Allah aşkına onu geçtim 85 hotspot da normal kaç olacakj oda mı 60 olmasını bekliyorsun

Gaming OC ye göre normal.
Diğer modellerde şu şekilde. Bunlara kıyasla zayıflıkları var sadece.
1746738692293.webp

Geri