- Konu Sahibi Konu Sahibi
Birtek bana mı sıcak geliyor kartım ;(kartınıza undervolt işlemi yaptınız mı hocam7800xt sapphire pulse hocam bizim oda buz gibi ve hatay da hava 5 derece şu an bunları da katalım ve kasamın hava akışı güzel.
Birtek bana mı sıcak geliyor kartım ;(kartınıza undervolt işlemi yaptınız mı hocam7800xt sapphire pulse hocam bizim oda buz gibi ve hatay da hava 5 derece şu an bunları da katalım ve kasamın hava akışı güzel.
Default ayar , kartın sıcak değil merak etme.Birtek bana mı sıcak geliyor kartım ;(kartınıza undervolt işlemi yaptınız mı hocam
benimde 5 ay 7700xt ama lolde bile 45 derece 2k oynuyorum az da olsa kullanıyor ekran kartınısistemi alalı 5 ay oldu bu sıcaklık boşta normal mi
Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi akşamlarDefault ayar , kartın sıcak değil merak etme.
Ben de 7700xt kullanıyorum god of war ultra ayarlarda 55 56 dereceyi geçmiyor ama lolde 65 67 derecelere çıkıyor ekran kartım fanlar dönmediği için olabilir mi yoksa başka bir sorun var mıdır sencebenimde 5 ay 7700xt ama lolde bile 45 derece 2k oynuyorum az da olsa kullanıyor ekran kartını
kaç aylık ki ama dediğiniz cidden garip geldi lolde 65 67 god ofwaarda ultra da 55 56 derece olmasıBen de 7700xt kullanıyorum god of war ultra ayarlarda 55 56 dereceyi geçmiyor ama lolde 65 67 derecelere çıkıyor ekran kartım fanlar dönmediği için olabilir mi yoksa başka bir sorun var mıdır sence
sistemi alalı 5 ay oldu bu sıcaklık boşta normal mi
tamam deneyeceğim hocam sağolunFurmark V2 indirip VK seçerek en az 15 dakika test ederek o sıcaklıklara tekrar bakın. Önemli olan yükteki sıcaklıklar. Sadece GPU sıcaklığı değil, Hotspot ve VRAM sıcaklıkları da önemli. Aynı zamanda ekran kartının 15 dakika boyunca stabil bir şekilde %95 ve üzeri yükte kalması da önemli.
6 aylıkkaç aylık ki ama dediğiniz cidden garip geldi lolde 65 67 god ofwaarda ultra da 55 56 derece olması
Arkadaki çalışan driverleri kapatınca 43 dereceye düştü sağolun hocamDefault ayar , kartın sıcak değil merak etme.