- Reaksiyon skoru
- 148
1000/250 isteyen varsa ulaşabilir
Normalde ayna alacaktım 1600 liraya sayende yanına bir matara sıkıştırdım, sağolasın.SWXXPEIGECCHA
2000/400
2000/500 yok ama eminim bulursun hocam 600/150 alabilirim2000/500 lazım 600/150 verebilirim karşılığında..
ASUS.@HacıSOFU @Emir Aydın @jombo ya da kim varsa artık. Üçünden hangisi iyidir 700 lira kupon ile
Alıntıyı görüntüle
@jombo haydi bakalımASUS.
@Emir Aydın'a bıraktım hangisi derse. Bu kararsızlık içime sinmezvallahi çok veri bulamadım tek doğru düzgün veri bulduğum msi oldu o yüzden onu önerdim benim bilmediğim bir şeyi biliyorsa asus al tabii.
Hocam ben alabilirim1000/250 isteyen varsa ulaşabilir
vallahi çok veri bulamadım tek doğru düzgün veri bulduğum msi oldu o yüzden onu önerdim benim bilmediğim bir şeyi biliyorsa asus al tabii.
BOŞUNA MI KONUŞUYORUM? ne halin varsa gör diyeceğim de neyse...vallahi çok veri bulamadım tek doğru düzgün veri bulduğum msi oldu o yüzden onu önerdim benim bilmediğim bir şeyi biliyorsa asus al tabii.
.@Emir Aydın'a bıraktım hangisi derse. Bu kararsızlık içime sinmez
ulan sakin ol bir şey demedik benim bilmediğim bir şeyi biliyorsun demek ki ne var bunda bu ne gerginlik arkadaş evlat mevlat bir de ne biçim konuşmalar bunlar.BOŞUNA MI KONUŞUYORUM? ne halin varsa gör diyeceğim de neyse...
msı ve giga mosfetleri 100-110 derece çalışıyor boşta ha dersen alıp yanayım danss sen bilin evlat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.