Çözüldü✓ MSI A520M A Pro vs Asus A520M-R

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,584
Selamünaleyküm dostlar, soru başlıktaki gibi. Ryzen 5 2600 işlemcim var, bazıları Asus derken bazıları MSI diyor. Normalde sadece model yazsanız cevap yeterli, yinede bu sefer açıklarsanız daha güzel olur.

MSI 1592₺
Asus 1665₺ denk geliyor. 700 liralık kuponum var Trendyol'da o yüzden 2. Elden vazgeçtim

BIOS hafıza boyutu msi da 2 kat daha fazla ama asus ta 5100 bellek hızı var. ama bu hızlara çıkabilirmisin pek sanmam. msi a520m a pro kullanan kişi de var baya satışı da zor olmaz msi al bence

Selamünaleyküm dostlar, soru başlıktaki gibi. Ryzen 5 2600 işlemcim var, bazıları Asus derken bazıları MSI diyor. Normalde sadece model yazsanız cevap yeterli, yinede bu sefer açıklarsanız daha güzel olur.

MSI 1592₺
Asus 1665₺ denk geliyor. 700 liralık kuponum var Trendyol'da o yüzden 2. Elden vazgeçtim
hangisi ucuzsa onu al bence hocam. en giriş anakart bile yeter o işlemciye

BIOS hafıza boyutu msi da 2 kat daha fazla ama asus ta 5100 bellek hızı var. ama bu hızlara çıkabilirmisin pek sanmam. msi a520m a pro kullanan kişi de var baya satışı da zor olmaz msi al bence
Bellek hıInın önemi yok. 2600 MHz yetiyor ki RAM 2600 bile değil

anakart çıplak zaten ısınması doğal
Asus daha az ısınıyor demişti birisi. 110 derece görebilirmiş MSI zaten MSI alacakken o yüzden kararsızlaştım

Asus daha az ısınıyor demişti birisi. 110 derece görebilirmiş MSI zaten MSI alacakken o yüzden kararsızlaştım
VRM soğutması olmayan her anakart güçlü işlemciyle o sıcaklıklara çıkar. İkisi arasından ben MSİ alırdım sanırım.

Yalnız daha önemli bir konu var AMD A520 için resmi olarak 3. Nesil be sonrasına destek veriyor diye biliyorum daha önceki nesiller opisyonel olarak desteklenebiliyor. İki anakartın da işlemci destek listesine bakmadan alma.

ikiside 6 faz zaten ama vrm kalitesi farklıdır büyük ihtimalle. msi da bios hafızası daha fazla ama bellek hızı az en büyük iki fark bu
Ram önemli değil en iyi Ryzen işlemci bile (APU hariç) 3800-4000MHz den sonra düzgün çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri