takması gerçekten ter döktürüyor hayırlı olsun hocambugün i5 11400f ile dark x123 işlemcisini aldım aktif olarak 70i geçmedi takana kadar evde iç savaş çıktı eğer merak ettiğiniz bir oyun benchmark vs varsa söyleyebilirsiniz testini yapayım
ben içinden çıkan macunu sürdümtakması gerçekten ter döktürüyor hayırlı olsun hocam
bende 5600 ile kullanıyorum oyunlarda max 73 falan
kuruyana kadar kullanın ama iyi bir macun değil hocam tuz poşetinde göndermişlerben içinden çıkan macunu sürdüm
yav bu güç limitini benim anakart otomatik açmış psu kaldırmadı ya occt de işlemci 100c gördü bunu 80w limitledimde normalde kaç w çekiyor maks bu işlemci aida 64te 70i geçmedi güç limiti kalkmışken amakuruyana kadar kullanın ama iyi bir macun değil hocam tuz poşetinde göndermişler![]()
kendi sitesinde tdp değeri 65w gösteriyoryav bu güç limitini benim anakart otomatik açmış psu kaldırmadı ya occt de işlemci 100c gördü bunu 80w limitledimde normalde kaç w çekiyor maks bu işlemci aida 64te 70i geçmedi güç limiti kalkmışken ama
Arkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zortakması gerçekten ter döktürüyor hayırlı olsun hocam
bende 5600 ile kullanıyorum oyunlarda max 73 falan
ben 80e sabitledim yeterli olur herhaldekendi sitesinde tdp değeri 65w gösteriyor
Intel® Core™ i5-11400F Processor (12M Cache, up to 4.40 GHz) - Product Specifications | Intel
Intel® Core™ i5-11400F Processor (12M Cache, up to 4.40 GHz) quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com
çentiğin biri benim anakartın vrm sine geliyor ondan baya zorlandımArkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zor
yok hocam kompleks bir yapıda değil zaten ama esnetmek sıkıştırmak falan gerekiyor keşke vidalı vs olsaydıArkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zor
Oyunda bile 100W üstü çekebiliyor o işlemci biraz sorunlu o yönden. AVX 512 desteği de olduğu için onu kullanan bir test yazılımında alev topuna döner öyle bir işlemciben 80e sabitledim yeterli olur herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çentiğin biri benim anakartın vrm sine geliyor ondan baya zorlandımAlıntıyı görüntüle
450 tl ye aldık fazla bişey beklememek gerekiyoyok hocam kompleks bir yapıda değil zaten ama esnetmek sıkıştırmak falan gerekiyor keşke vidalı vs olsaydı
ben o soğutucuyu takarken işlemci pinini yamulttum takamadım bilgisayarcıya verdim o bile zorlandıArkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zor