Dark Freezer X123 Sonuçları

mucel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,094
bugün i5 11400f ile dark x123 işlemcisini aldım aktif olarak 70i geçmedi takana kadar evde iç savaş çıktı eğer merak ettiğiniz bir oyun benchmark vs varsa söyleyebilirsiniz testini yapayım

bugün i5 11400f ile dark x123 işlemcisini aldım aktif olarak 70i geçmedi takana kadar evde iç savaş çıktı eğer merak ettiğiniz bir oyun benchmark vs varsa söyleyebilirsiniz testini yapayım
takması gerçekten ter döktürüyor hayırlı olsun hocam :D
bende 5600 ile kullanıyorum oyunlarda max 73 falan

r5 5600 de mx4 le 65 geçmiyor ön 2 fanlı 4de1 mesh kasa lanet bir soğutucu ama takması illet alalı 2 ay oldu şimdi phantom spirit veya peerles assassins alcam 2. el bulursam

kuruyana kadar kullanın ama iyi bir macun değil hocam tuz poşetinde göndermişler :D
yav bu güç limitini benim anakart otomatik açmış psu kaldırmadı ya occt de işlemci 100c gördü bunu 80w limitledimde normalde kaç w çekiyor maks bu işlemci aida 64te 70i geçmedi güç limiti kalkmışken ama

yav bu güç limitini benim anakart otomatik açmış psu kaldırmadı ya occt de işlemci 100c gördü bunu 80w limitledimde normalde kaç w çekiyor maks bu işlemci aida 64te 70i geçmedi güç limiti kalkmışken ama
kendi sitesinde tdp değeri 65w gösteriyor

kendi sitesinde tdp değeri 65w gösteriyor

ben 80e sabitledim yeterli olur herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zor
çentiğin biri benim anakartın vrm sine geliyor ondan baya zorlandım
1758092372449.webp

Arkadaş taktı okadarda zor degil ama yine hafif zor
yok hocam kompleks bir yapıda değil zaten ama esnetmek sıkıştırmak falan gerekiyor keşke vidalı vs olsaydı

ben 80e sabitledim yeterli olur herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çentiğin biri benim anakartın vrm sine geliyor ondan baya zorlandımAlıntıyı görüntüle
Oyunda bile 100W üstü çekebiliyor o işlemci biraz sorunlu o yönden. AVX 512 desteği de olduğu için onu kullanan bir test yazılımında alev topuna döner öyle bir işlemci 😀

Geri