Yatay geçiş için sıralama nasıl olmalı

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,480
Ben sözel 120k sıralama yaptım Gümüşhane'de gastronomi okuyacağım bu yıl tekrar yks'ye girsem daha iyi sıralama yaparsam üniversitenin 2. yılı yatay geçiş yapmak istesem benim yeni sınava girdiğim sıralama mı baz alınır yoksa hangi sıralamayla yerleştiysem ilk ona göre mi yapılır

Ben sözel 120k sıralama yaptım Gümüşhane'de gastronomi okuyacağım bu yıl tekrar yks'ye girsem daha iyi sıralama yaparsam üniversitenin 2. yılı yatay geçiş yapmak istesem benim yeni sınava girdiğim sıralama mı baz alınır yoksa hangi sıralamayla yerleştiysem ilk ona göre mi yapılır
Üniversiteye girdiğin seneki yerleşme puanın esas alınır.

YKS’ye girip daha iyi sıralama yaparak 2. sınıfa başlayamazsın

Yatay geçiş üniversitedeki not ortalamana, üniversiteye girdiğin yıldaki yerleşme puanına, başvuracağın üniversitenin senin girdiğin yıldaki puanına ve üniversitelerin kendi koşullarına bağlı

Üniversiteye girdiğin seneki yerleşme puanın esas alınır.

YKS’ye girip daha iyi sıralama yaparak 2. sınıfa başlayamazsın

Yatay geçiş üniversitedeki not ortalamana, üniversiteye girdiğin yıldaki yerleşme puanına, başvuracağın üniversitenin senin girdiğin yıldaki puanına ve üniversitelerin kendi koşullarına bağlı
Ama istersem yeniden girip iyi yaparsam 1. Sınıftan tekrardan başlayabilir miyim

Birisi eğer daha iyi sıralama yapıp başka yere gidersen 1. Yıl derslerini oraya aktarıp 2. Sınıftan başlarsın demişti o tarz biseyler demişti o nasıl oluyor
benim bildiğim öyle bir şey yok belki okuldan okula değişiyor olabilir, o dediği şey şu olabilir: üniversitede not ortalamanı yüksek tutup yatay geçişte eğer dersler aynıysa 2. sınıftan devam edebiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,310
Üyeler
184,921
Son üye
WakeupCali
Geri