Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartı Daha İyi? ASUS TUF 5060 Ti vs Inno3D 5070

emrebjk

80+
Reaksiyon skoru
81
arkadaşlar merhaba bi ekran kartı modeline rastladım iyi midir? yorumlarmısınız tavsiye sistemin üzerinde olacak bu ekran kartları

normalde bu erkan kartı takılı olacak

hangisi daha iyidir yorumlarsanız sevinirim

hocam 33000 bandına 9070xt çok daha mantıklı olur, psunuz güçlüyse karta biraz overclokla 5080 performansı veriyor rtx harici

Vatanda ki hazir sistemden bahsediyor galiba arkadaş 5070 daha iyidir hocam. Monitor 2k ise tadından yenmez muhtemelen.

Vatanda ki hazir sistemden bahsediyor galiba arkadaş 5070 daha iyidir hocam. Monitor 2k ise tadından yenmez muhtemelen.
1920x1080 monitörüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

leb demeden leblebiyi anlıyor adam geldi adam

onları alayım bi tanede monitör alırım ona uygun bunu çözelimde bi sjsdjsj

Est. Kral ben 2k oyun muhabbetini pek kullanan biri değilim ama her türlü 5070 daha iyidir sanırım. Darboğaz konusu için bir şey diyemeyeceğim 1080p de 7500f le yapar mi ama yinede 5070 alırdım muhtemelen. Gerekirse dsr falan açılır galiba bilenlerden yardım bekle biraz.

arkadaşlar merhaba bi ekran kartı modeline rastladım iyi midir? yorumlarmısınız tavsiye sistemin üzerinde olacak bu ekran kartları

Tuf modelinin eski tasarımı çok güzeldi eskiden şimdi kötu olmuş

ya ben biraz araştırdım 7500f ile intel i5 14400f arasında kaldım çünkü ben intel kullanıcısıyım amd den çekiniyorum açıkçası test videolarına baktım çok bi fark göremedim aksine amd daha fazla ısınıyordu

guc cikip ram dusmek bana sacma geliyor. en iyisi guc dengeli veya en iyisi ve ram yuksek olsun. bi de ikisi ayni fiyat -.-
zamaninda 6gb ram ile ekran karti cikardi piyasaya... aradaki fark azimsanacak gibi degil bence

bu sistem nasıl arkadaşlar bunuda düşündüm elimde zaten ssd var o konudan dolayı ssd ye takılmıyorum ram eklerim zotac ekran kartıda innoyla aynı firmada yapılıyormuş galiba biri öyle dedi forumda bana bunda hangi anakartı tercih etmeliyim sizce

guc cikip ram dusmek bana sacma geliyor. en iyisi guc dengeli veya en iyisi ve ram yuksek olsun. bi de ikisi ayni fiyat -.-
zamaninda 6gb ram ile ekran karti cikardi piyasaya... aradaki fark azimsanacak gibi degil bence
demek istediginizden çok bi şey anlamadım ama doğrudur

bu sistem nasıl arkadaşlar bunuda düşündüm elimde zaten ssd var o konudan dolayı ssd ye takılmıyorum ram eklerim zotac ekran kartıda innoyla aynı firmada yapılıyormuş galiba biri öyle dedi forumda bana bunda hangi anakartı tercih etmeliyim sizce

demek istediginizden çok bi şey anlamadım ama doğrudur
sana tavsiyem diyorum 12gb vram en guncel son model kart(5070) alana kadar 1k 2k daha cik ekran karti modeli bir tik dusur(5060 ti) 16 gb vramli kart al.
Ayrica 16gb ram ustu almani tavsiye ederim.

sana tavsiyem diyorum 12gb vram en guncel son model kart(5070) alana kadar 1k 2k daha cik ekran karti modeli bir tik dusur(5060 ti) 16 gb vramli kart al.
Ayrica 16gb ram ustu almani tavsiye ederim.
5060 ti 16 GB ama kullanabiliyormu 5070 al arkadaşı dinleme

bana bir kaç dostum dediki 5060 tan uzak dur onu söyleme sebebi sizce neden olabilir

5060 ti 16 GB ama kullanabiliyormu 5070 al arkadaşı dinleme
zotac ta iyidir değilmi innoyla aynı firmada yapılıyormuş galiba

Geri