ruaF1912
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 791
Aynısı bana da oldu, birkaç saat sonra düzeliyor, yoğunluktan dolayı sanırsam. canınızı sıkmayın düzeliyoraynen 2025 yazıyor kişisel veriler diye devam ediyoor
Aynısı bana da oldu, birkaç saat sonra düzeliyor, yoğunluktan dolayı sanırsam. canınızı sıkmayın düzeliyoraynen 2025 yazıyor kişisel veriler diye devam ediyoor
Bu dediğim olay 2 hafta önce başıma geldi, sabah kalktığım da siparişlerim kısmına girebiliyordum, şuan sizin siparişiniz oluşturuldu ve sipariş verildi yani fakat o siparişlerim kısmını göremiyorsunuz, sabah görürsünüz.sizde şuan siparişte gözüküyor mu peki
Sağolun hocam ama kafama takılan bankadan hesap hareketlBu dediğim olay 2 hafta önce başıma geldi, sabah kalktığım da siparişlerim kısmına girebiliyordum, şuan sizin siparişiniz oluşturuldu ve sipariş verildi yani fakat o siparişlerim kısmını göremiyorsunuz, sabah görürsünüz.
hocam sağolun ama kafama takılan bankamın hesap hareketleri gözükmüyor bende 2 kere aldımBu dediğim olay 2 hafta önce başıma geldi, sabah kalktığım da siparişlerim kısmına girebiliyordum, şuan sizin siparişiniz oluşturuldu ve sipariş verildi yani fakat o siparişlerim kısmını göremiyorsunuz, sabah görürsünüz.
Sıkıntı olmaz, sabah iadeye çekersiniz 1 adet siparişiSağolun hocam ama kafama takılan bankadan hesap hareketl
hocam sağolun ama kafama takılan bankamın hesap hareketleri gözükmüyor bende 2 kere aldım![]()