20-30k arası 9800X3D için anakart & ram & sıvı soğutma & psu tavsiyesi

B850 bir önerin var mı

M2 lerde soğutucu önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attıkların 39k yapıyor
benim attıklarım 37.5k yapıyor ve attıklarım yüzde 20 ye kadar daha fazla fps sağlar attığın parçalar fiyat performans değil
Fiyatlarına bile bakmadım üzere sen kasa atmamışsın ben kasada attım 😄

B850 bir önerin var mı
bu b850 anakartla beraber anakart ram psu soğutma 17.5k yapıyor yukarda attıklarımla görsel olarak güzel olsun dersen thermalright frozen warframe al attığım soğutucu yerine 5k olması lazım lcdli 20.5k yapar hepsiburada da dragos north evo lcd var 10k ekranlı onu al baya güzel gözükür ama fiyat performans olmaz bilgin olsun sana kalmış yine de

M2 lerde soğutucu önemli

Fiyatlarına bile bakmadım üzere sen kasa atmamışsın ben kasada attım 😄
ben senin attığın kasa fiyatını yazdığım fiyata dahil etmedim zaten merak etme kasayı dahil edince senin attıklarının toplamı 43.5 oluyor

bu b850 anakartla beraber anakart ram psu soğutma 17.5k yapıyor yukarda attıklarımla görsel olarak güzel olsun dersen thermalright frozen warframe al attığım soğutucu yerine 5k olması lazım lcdli 20.5k yapar hepsiburada da dragos north evo lcd var 10k ekranlı onu al baya güzel gözükür ama fiyat performans olmaz bilgin olsun sana kalmış yine de

ben senin attığın kasa fiyatını yazdığım fiyata dahil etmedim zaten merak etme
B850 eagle ile gaming x serisi arasında nasıl bir fark var. Çok fazla model var hepsinin fiyatı birbirine çok yakın hangisini alsam bilemedim :D

ben senin attığın kasa fiyatını yazdığım fiyata dahil etmedim zaten merak etme kasayı dahil edince senin attıklarının toplamı 43.5 oluyor
attığım şeyleri eleştirip 10k lık kasa önermende ayrı bir komedi bu arada

B850 eagle ile gaming x serisi arasında nasıl bir fark var. Çok fazla model var hepsinin fiyatı birbirine çok yakın hangisini alsam bilemedim :D
M2 soğutucu Gaming x 12+2 faz vram le geliyor

gaming x daha iyidir ama 3k fiyat farkına değmez en ucuz b850 gaming x 11k diyor

attığım şeyleri eleştirip 10k lık kasa önermende ayrı bir komedi bu arada

M2 soğutucu Gaming x 12+2 faz vram le geliyor
ben orda kullanıcıya kaldığını söyledim o kısmı zoko amiral alır geçer hava akışı da çok iyi isterse fanları değişir akvaryum isterse 3.5k ya gametech prime v2 alır

Eagle da 8+2 faz vram var b850 olduğu için fazla zorlamaz ama upgrade için önü kapalı olur çıkabiliyorsan çık hem m2 soğutucu olur hem +4 faz vram

gaming x daha iyidir ama 3k fiyat farkına değmez en ucuz b850 gaming x 11k diyor

ben orda kullanıcıya kaldığını söyledim o kısmı zoko amiral alır geçer hava akışı da çok iyi isterse fanları değişir akvaryum isterse 3.5k ya gametech prime v2 alır
2.5k farka Gaming x var b850

umarım hava akışında kasanın büyük bir rol etkilediğini ve bu kadar parçanın havasızlıktan boğulacağını düşünerek yazıyorsundur bunları

trendyoldakini diyorsan stok bitmiş akakçeden tıkladığımda fiyat 11k gözüküyor

trendyoldakini diyorsan stok bitmiş akakçeden tıkladığımda fiyat 11k gözüküyor
Dur bu PTT dolandırıcı galiba

Ekler

• IMG_5272.webp
    IMG_5272.webp
    124.2 KB · Hit: 14
umarım hava akışında kasanın büyük bir rol etkilediğini ve bu kadar parçanın havasızlıktan boğulacağını düşünerek yazıyorsundur bunları
sen imzamdaki sisteme baktın mı bunları yazmadan önce zoko amirali kendim kullanıyorum zaten yazdığım parçaların çoğunu kullandım zaten imzandaki sisteme bakınca parça bilginin olmadığı anlaşılıyor

sen imzamdaki sisteme baktın mı bunları yazmadan önce zoko amirali kendim kullanıyorum zaten yazdığım parçaların çoğunu kullandım zaten imzandaki sisteme bakınca parça bilginin olmadığı anlaşılıyor
Kral zoko yu tr ye getiren adamı tanıyorum direkt o bile zoko kullanmıyor ne anlatıyorsun sen arkadaşım benim

Beyler tartışmanız dışında konuya geri dönecek olursam Gaming X'i satan düzgün yer bulamadım 2k da fiyat biçiyor 8-9k da farklı bir şeye yönelsek

Kral zoko yu tr ye getiren adamı tanıyorum direkt o bile zoko kullanmıyor ne anlatıyorsun sen arkadaşım benim
yahu zoko almasın gitsin lian li alsın yine attığın parçaların fiyatı yüksek doğru parça bilgin yok kendi sisteminde bile yapamamışsın bunu insanları yanlış yönlendiriyorsun bi de

Beyler tartışmanız dışında Gaming X'i satan düzgün yer bulamadım 2k da fiyat biçiyor 8-9k da farklı bir şeye yönelsek
attığım anakartı al b850 eagle

yahu zoko almasın gitsin lian li alsın yine attığın parçaların fiyatı yüksek doğru parça bilgin yok kendi sisteminde bile yapamamışsın bunu insanları yanlış yönlendiriyorsun bi de

attığım anakartı al b850 eagle
Hahahahah benim sistemime laf atma bari burada yarma işine bak

çok biliyormuş gibi birde benim sistemime laf ediyor hahahahah

Beyler tartışmanız dışında konuya geri dönecek olursam Gaming X'i satan düzgün yer bulamadım 2k da fiyat biçiyor 8-9k da farklı bir şeye yönelsek
Gaming Plus al geç kral çok pahalı geldiyse attığım diğer msi ı al aynı kart olması lazım sadece renk değişiyor

Geri