20-30k arası 9800X3D için anakart & ram & sıvı soğutma & psu tavsiyesi

phantom spirit alsan o sıvı soğutmadan hem daha ucuz hem daha uzun ömürlü hemde daha serin çalışır

anakartı o kadar pahalı almana gerek yok ben b650 tomahawk aldım bundan önce de 7800x3d ile b650 gaming plus kullanıyordum 7 8k lık anakart hayli hayli işini görür

ram olarak patriotun cl30 6000mhz ramleri sık sık 4k ya düşüyor bulabilirsen onu al

Sen sadece oyun oynamak=7800x3d
Black Desert oyunu için topluyorum tahminen 7800x3d gerekli performansı çoğu zaman verir ama 9800x3d çok daha safe ve yüksek fps sağlar hem almışken 7-8 bin farkını gözden çıkarıp en yüksek seviyeye yönelmek bence yanlış değil

bütçesi varsa niye daha fazla performans ve fps alacağı işlemciyi almasın
Black Desert oyunu için topluyorum tahminen 7800x3d gerekli performansı çoğu zaman verir ama 9800x3d çok daha safe ve yüksek fps sağlar hem almışken 7-8 bin farkını gözden çıkarıp en yüksek seviyeye yönelmek bence yanlış değil
Fiyat farkına degmedigi için oyunu bilmiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6k fiyat farkına değecek fps var mı kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçesi varsa niye daha fazla performans ve fps alacağı işlemciyi almasın
6k fiyat farkına 10-15 fps fark ediyorsa fps başına 600-400tl yapar değmez

attıkların 39k yapıyor
benim attıklarım 37.5k yapıyor ve attıklarım yüzde 20 ye kadar daha fazla fps sağlar attığın parçalar fiyat performans değil

attıkların 39k yapıyor
benim attıklarım 37.5k yapıyor ve attıklarım yüzde 20 ye kadar daha fazla fps sağlar attığın parçalar fiyat performans değil
B850 bir önerin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri